Kršten Ronaldo! 'Vjerujem u Isusovu ljubav'

Datum objave: 13.09.2023   Broj čitanja: 4386
Nakon obreda u crkvi svetog Josipa u São Paulu, Ronaldo je podijelio svoje iskustvo putem društvenih mreža, ističući važnost ovog značajnog životnog trenutka. “Danas je vrlo poseban dan. Krstili su me!”
Kršten Ronaldo! 'Vjerujem u Isusovu ljubav'

 

“Kršćanska je vjera uvijek bila temeljni dio mog života, od malih nogu, iako dosad nisam bio kršten. Sa sakramentom se osjećam istinski obnovljen kao dijete Božje, na nov, svjesniji i dublji način”, napisala je brazilska zvijezda na svom Instagram profilu na kojem ga prati oko 30 milijuna ljudi.

Ronaldo je u svojoj poruci obnovio svoju oduku da će “svojom slobodnom voljom slijedi put dobra, vjerujući u Isusovu ljubav.”

Nogometna legenda se na tom važnom trenutku zahvalila svećenicima crkve svetog Josipa Fábiu de Melu i Dom Oswaldu te svojim kumovima.

U lipnju prošle godine Ronaldo je napravio korak prema katoličkoj vjeri ispunivši obećanje da će biciklom proći Camino. U osvrtu na svoj hodočasnički put Brazilac je, između ostaloga, kazao: “Kakvo nevjerojatno iskustvo! Camino je jako težak, ali bila su to četiri nevjerojatna dana, osjećam se umorno i bolno […], ali vrijedilo je. Katedrala i Camino su prekrasni.”

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO