FOTOGALERIJA: KOD ŠKOLE U GRUDAMA SASTALA SE 16. GENERACIJA MATURANATA, oživjela najljepša sjećanja, divni trenuci, drage osobe kojih više nema

Datum objave: 26.08.2023   Broj čitanja: 5595
Svečano je bilo kod Srednje škole u Grudama, gdje je 16. generacija nekdašnje Gimnazije, danas Srednje škole Antuna Branka Šimića u Grudama proslavila 40 godina mature.
FOTOGALERIJA: KOD ŠKOLE U GRUDAMA SASTALA SE 16. GENERACIJA MATURANATA, oživjela najljepša sjećanja, divni trenuci, drage osobe kojih više nema


Kod škole su svoje bivše učenike dočekali razrednik A odjela profesor Mato Živković i razrednik B odjela profesor Stjepan Glavaš. Razrednik C odjela bio je pokojni profesor Vlado Brnadić Kulašević kojeg su se učenici s ponosom prisjetili u razgovoru.

Nakon fotografiranja kod škole, učenici su sa svojim profesorima otišli do Spomenika braniteljima gdje su zapalili svijeće i pomolili se za sve svoje pokojne kolege, prijatelje i profeore.

Ukupno je nazočilo 58 učenika iz 16. generacije maturanata.

Svečana večera priređena je u restoranu Kiwi.


Oživjela su najljepša sjećanja, divni trenuci, drage osobe kojih više nema... a vječni učenici legendarne škole, ako Bog da, opet će se sastati za 10 godina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

FOTOGALERIJA: 40. OBLJETNICA MATURE U GRUDAMA - 16. GENERACIJA

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO