Zvone Boban iz Gruda otišao za Runoviće na veliku feštu! Mali klub dao tri kapetana i velikana

Datum objave: 04.08.2023   Broj čitanja: 3158
Runovići, selo u blizini Imotskog, okupilo je kremu hrvatskog nogometa. Naime, njihov amaterski klub Mračaj dao je tri velikana hrvatskog nogometa:
Zvone Boban iz Gruda otišao za Runoviće na veliku feštu! Mali klub dao tri kapetana i velikana

 
Ivana Iku Buljana, Ivana Gudelja i Zvonimira Bobana. Njima u čast otkriven je pano ''tri kapetana'', i odigrat će se revijalna utakmica pred stotinama navijača.

„Pep Guardiola ovdje bi imao koga skautirati samo da su malo mlađi. Nadam se da se neće naljutiti. Vidjeli smo ovdje Stanića, Bokšića, Asanovića i Štimca, a i neke druge velikane hrvatskog sporta poput Metličića ili Boraske, te naravno trojicu glavnih junaka – Zvonu Bobana, Ivana Gudelja i Iku Buljana. Runovići, malena općina u Imotskoj krajini, koja je zaista svjetski raritet jer dala je trojicu tako velikih nogometaša i kapetana. Buljan i Gudelj bili su kapetani bivše jugoslavenske reprezentacije, a Boban naravno Hrvatske“, kazao je Šepat, a evo što je poručio Zvone Boban.

„To je jako lijepa stvar za Runoviće i ovaj kraj koji je dao toliko velikih igrača i velikih talenata. Na kraju krajeva, u ovom klubu su mi igrali i otac, i ujak, i brat, tako da sam jako vezan i svaka čast ljudima koji su ovo organizirali. Lijepa ideja“, kazao je Boban.


Kako Grude.com saznaju, Zvone Boban je u Bobanovoj Dragi boravio proteklih dana gdje je i proslavio rođendan oca Marinka, a odavde je otišao i na nogometnu feštu u Runovićima.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO