Ivana Marić: Tko u Sebijinu slučaju laže?

Datum objave: 21.07.2023   Broj čitanja: 798
Da li je netko potplatio profesore?
Ivana Marić: Tko u Sebijinu slučaju laže?

Politička analitičarka Ivana Marić se osvrnula na odluku Tužiteljstva SŽ da ne provodi istragu u predmetu provjere vjerodostojnosti indeksa direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović, a posebno na dio gdje Tužiteljstvo navodi da su potpisi u njenom indexu autentični.

 

-Dakle, potpisi profesora u Sebijinom indexu su autentični, a na fakultetu u Zagrebu nema nikakvog pisanog traga da je ona te ispite položila. Pitanje je što to sad znači. Da li su profesori stavili svoj potpis u index iako nije polagala te ispite kod njih? Da li su to samovoljno uradili ili po nečijoj molbi? Ili je netko na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a zatim i na Medicinskom fakultetu u Sarajevu, sakrio sve dokaze o njenim položenim ispitima, kao i njenu diplomu – pita Marić.

 

Dalje nastavlja pitati da li je netko potplatio sve profesore da zaborave da je, u to doba, snaha predsjednika susjedne države zahvaćene ratom, kod njih polagala ispit.

 

-I na sve to su se dodatno osigurali tako što su svim studentima iz njene generacije zabranili da svjedoče da je ona s njima bila na ispitima ili su im svima u piće sipali nešto za amneziju? Ne znam što bi moglo biti? Hoće li tužiteljstvo u Hrvatskoj i BiH istražiti tko tu laže i zašto – zaključila je.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO