Hitna ih odbila pokupiti, pa se mali Milan rodio u autobusu

Datum objave: 12.07.2023   Broj čitanja: 3119
Prava drama odigrala se početkom lipnja u Njemačkom Essenu, a dan koji je trebao biti jedan od najposebnijih u životu novopečene majke, obilježen je zastrašujućim iskustvom.
Hitna ih odbila pokupiti, pa se mali Milan rodio u autobusu

U poslijepodnevnim satima 6. lipnja, žena i njen suprug, koji u medijima nisu imenovani, nazvali su najbližu bolnicu i zatražili da vozilo hitne pomoći dođe po njih jer je njihov sinčić bio spreman doći na svijet.

 

Tada ih je dočekao prvi hladni tuš - iz hitne službe su ih odbili jer ženi nije bio pukao vodenjak. "Budući da amnionska vrećica nije pukla, nije bilo potrebe za kolima hitne pomoći i liječnikom. U toj situaciji još uvijek se može otići u bolnicu kako bi se tamo rodilo dijete", rekao je glasnogovornik vatrogasne službe u Essenu za njemački WDR.

Iz bolnice su ih uputili da dođu autom, no supružnici isti ne posjeduju, pa su bili prisiljeni sjesti u autobus u pratnji obiteljskog prijatelja Alexandera. Tamo je sve ubrzo krenulo nizbrdo.

 

Ženi je vodenjak pukao u autobusu koji je vozač zaustavio na jednoj od postaja. Pozvana je i hitna pomoć, no stigli su tek nakon što se rodio maleni Milan. Otac je ostale putnike zamolio da izađu iz autobusa kako bi njegova žena imala barem malo privatnosti, što su oni i učinili.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO