FOTO&VIDEO: Ispratili smo OLDTIMERE iz Gruda! Ima se što vidjeti!

Datum objave: 04.06.2023   Broj čitanja: 4074
Još jedan fantastičan skup starodobnih vozila, oldtimera, počeo je u Grudama, a vožnja i druženje će trajati tijekom čitavog dana diljem ZHŽ-a.
FOTO&VIDEO: Ispratili smo OLDTIMERE iz Gruda! Ima se što vidjeti!

 

Radi se o 14. Međunarodnom susretu starodobnih vozila pod nazivom: 4 GRADA HERCEGOVINE 2023.

I ove godine zahvaljujući Neđi, Juri, Draganu, Stanislavu, Alenu... i drugim ljubiteljima oldtimera okupio se velik broj kvalitetnih vozila. Službena brojka kad je tajnik Jure Zelić govorio uz predsjednika Nedjeljka Mikulića Neđu, glasila je 78, a onda se pojavi još koje auto, pa već sada neslužbena brojka kaže da ih je preko 80 ovog dana na cestama ZHŽ-a.

Okupljanje i druženje je počelo na imanju Marića gaj gdje je bilo dovoljno prostora za limene ljubimce, ali i vrhunskog gastro užitka, kako bi se okrijepili brojni gosti.

Na sve njih smo bacili pogled, a pronašli smo najstarijeg ljubimca. To je Fiat Balila iz 1949. godine. Također, oči mnogih bile su uprte i na Citroena Traction Avant iz 1956. godine, i radi se o prvom autu s prednjim pogonom. Tu su brojni Mercedesi, Volkswageni, Cadillaci...

I Hercegovcima i Dalmatincima koji su došli u velikom broju, ova auta izmamila su osmijeh na licima i oživjela dobra stara vremena, a ne sumnjamo da će osmijeha biti tijekom čitavog dana u ZHŽ-u, od Gruda preko Posušja, Širokog do Ljubuškog...

Uz fotogaleriju, donosimo vam i snimkom dašak atmosfere iz Marića gaja, iz kojeg smo ispratili svako auto, a obratite pozornost i na zvukovne mogućnosti oldtimera.

FOTOGALERIJA: Oldtimer skup - 4 GRADA HERCEGOVINE

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO