Iznenadna smrt omiljenog urednika na HRT-u: Potresnim scenama svjedočio je i Tomašević

Datum objave: 03.06.2023   Broj čitanja: 3586
Dugogodišnji glazbeni urednik Hrvatskog radija Ivan Dvoržak (50) sinoć je preminuo dok je bio u smjeni na Radio Sljemenu.
Iznenadna smrt omiljenog urednika na HRT-u: Potresnim scenama svjedočio je i Tomašević


Dvoržaku je iznenada pozlilo, a iako je na mjesto događaja odmah pozvana Hitna pomoć te su kolege koji su se tamo zatekli odmah krenuli s oživljavanjem nije mu bilo spasa. Tu se zatekao i gradonačelnik Zagreba Tomašević koji je netom prije nemilog događaja završio s gostovanjem u emisiji. On je, prema informacijama, ostao s potresenim kolegama omiljenog urednika, te je pričekao mrtvozornika.

- Sve nas je sinoć šokirala iznenadna smrt kolege Ivana Dvoržaka, dugogodišnjeg glazbenog urednika Hrvatskog radija, koji nas je, na žalost, napustio u 50-oj godini. Kolege će ga pamtiti po vedrom duhu, predanosti poslu i ljubavi prema glazbi, a slušatelji po emisiji "Glazba za sanjarenje", koja se emitirala nedjeljom navečer - stoji u priopćenju Hrvatskog radija.

Od prerano preminulog kolege oprostili su se i na Facebook stranici HRT Radio Sljeme. "Sinoć nas je napustio prijatelj i kolega, jedan od onih koji su srcem gradili Radio Sljeme, naš glazbeni urednik, Ivan Dvoržak🖤 Volimo te i falit ćeš nam…💔", stoji u objavi.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 05.06.2023 19:39 sati
    Pokoj mu duši!
  • 03.06.2023 21:43 sati
    Iznenada,nakon pelcovanja svi iznenada!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO