Više poginulih u teškoj prometnoj nesreći

Datum objave: 15.05.2023   Broj čitanja: 5843
Jedan je muškarac poginuo na licu mjesta..
Više poginulih u teškoj prometnoj nesreći

Usljed ozljeda zadobijenih u teškoj prometnoj nesreći koja se danas oko 13.30 sati dogodila na magistralnoj cesti M-17, u mjestu Brezovo Polje kod Žepča, te u kojoj je poginula jedna osoba, preminula je još jedna osoba, potvrdio je Feni glasnogovornik Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije Elvedin Fišek.

 

U sudaru tri kamiona, kombija i putničkog vozila jedna je osoba poginula na licu mjesta, dok su dvije teško ozlijeđene osobe prevezene u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje je jedna i preminula.

 

''Sve tri osobe – poginuli, preminuli te teško ozlijeđni, koji se nalazi na obradi u KBZ-u, prema preliminarnim rezultatima istrage, bili su u putničkom motornom vozilu KIA. Jedan je muškarac poginuo na licu mjesta, a drugi je preminuo u KBZ-u. Nama je smrt drugog muškarca potvrđena oko 15.00 sati. Treći ozlijeđeni ima također teške i životno ugrožavajuće tjelesne ozljede'', potvrdio je Fišek.

 

Prema nepotvrđenim informacijama, dodaje Fišek, poginuli i preminuli te teško ozlijeđeni muškarac su sa područja Sarajevske županije.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO