Dinamo najkonkretniji, cilj je dovesti napadača od 3,5 milijuna eura

Datum objave: 10.05.2023   Broj čitanja: 2962
Dinamo želi dovesti Žana Vipotnika, 21-godišnjeg napadača Maribora. To i nije novost, o tome se govori već dulje vrijeme, ali čini se da je taj posao uznapredovao.
Dinamo najkonkretniji, cilj je dovesti napadača od 3,5 milijuna eura


Uostalom, Dario Šimić, koji vodi sportski sektor Dinama, već je gledao mladog Slovenca i razgovarao s ljudima iz mariborskog kluba. Ni u Mariboru ne skrivaju da se o transferu Vipotnika pregovara, no napominju da plavi nisu jedini klub koji želi Vipotnika, da razgovaraju sa šest klubova, ali i da je Dinamo vrlo ozbiljan sa svojim ponudama.


Maribor je s Vipotnikom dogovorio produljenje ugovora do ljeta 2026., aktualni mu istječe za godinu dana. No, to neće spriječiti prodaju Vipotnika, već samo Mariboru daje nove adute u pregovorima s potencijalnim kupcima, a uz Dinamo prilično je ozbiljan i Palermo te neki njemački klubovi. Od početka se govorilo da je cijena pet milijuna eura, Dinamo nije spreman toliko platiti, ali navodno su se klubovi ozbiljno približili jer prema riječima sportskog direktora Maribora, Dinamo ima pravo na popust. Po tome bi odšteta bila 3,5 milijuna eura, a i neki igrači Dinama preselili bi se pod trenersku palicu Damira Krznara.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO