Beograd: Najmanje osmero mrtvih u pucnjavi u školi, više ranjenih VIDEO

Datum objave: 03.05.2023   Broj čitanja: 2229
Više od desetoro ranjene djece je prevezeno u bolnicu.
Beograd: Najmanje osmero mrtvih u pucnjavi u školi, više ranjenih VIDEO

Dječak (14) pucao je u školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar" i tom prilikom ubio osmero ljudi, među kojima su i djeca i čuvar. Učiteljica ozlijeđena u pucnjavi također je preminula od ozljeda u Urgentnom centru.

Kako piše Nova.rs, dječak je upao na sat povijesti i počeo pucati na đake.


Upravo u toj učionici, kako se neslužbeno doznaje, napadač je ubio više djece. Još uvijek nije poznato koliko je točno ubio baš u toj učionici, a koliko u ostatku škole.


Troje djece je u Dječjoj univerzitetskoj klinici u Trišovoj ulici, dvoje je stabilno, dok je jedno dijete u kritičnom stanju.

Prema neslužbenim saznanjima, više od desetoro ranjene djece je prevezeno u bolnicu.


Prvi je upucan čuvar koji je nedugo nakon toga umro. „Ubijen je naš omiljeni čuvar Dragan. Djeca su ga voljela, kao i cijeli kolektiv“, rekla je potresena majka jednog djeteta iz škole.

 

Svjedočenje učenika o pucnjavi u školi na Vračaru:  "Počeo je nasumice pucati, imao je dva šaržera u rukama, ja sam legao na dvojicu naših prijatelja da i on misli da sam mrtav..."

Ovim riječima dramatične trenutke pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" opisuje učenik ove škole. Naoružani dječak prvo je upao na sat povijesti, gdje je otvorio vatru.


MUP je priopćio da im je jutros u 8:40 prijavljeno da je jutros u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru došlo do pucnjave. Kako se navodi, policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhitila osumnjičenog maloljetnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu učenika i osiguranja škole.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO