Pula: U padu zrakoplova dvoje poginulih

Datum objave: 31.03.2023   Broj čitanja: 2071
Odmah su na teren izašli policajci iz Policijske uprave Istarske, hitna pomoć, vatrogasci i djelatnici Zračne luke Pula..
Pula: U padu zrakoplova dvoje poginulih

Dvije su osobe poginule u padu malog privatnog zrakoplova njemačke registracije u petak u 12,30 sati, prilikom njegovog polijetanja iz pulske Zračne luke, a kako se neslužbeno doznaje, radi se o stranim državljanima.

 

Inače, mjesto nesreće dosta je udaljeno od same zgrade zračne luke, pa je do njega dosta teško doći i vidjeti što se događa na terenu. Iz daljine se vide ostaci malog zrakoplova te nadležne službe, piše Jutarnji.hr.

 

Odmah su na teren izašli policajci iz Policijske uprave Istarske, hitna pomoć, vatrogasci i djelatnici Zračne luke Pula, a nakon osiguranja mjesta događaja, istraživanje nesreće će preuzeti Agencija za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu. Zračna luka Pula odgodila je do daljnjega sve letove.

 

U Puli su na lice mjesta odmah izašli vatrogasci Zračne luke pula i ostale interventne službe, a iz Zračne luke Pula izrazili su saučešće obitelji poginulih.

 

"bavještavamo javnost da se danas nakon podneva u Zračnoj luci Pula dogodila nesreća prilikom polijetanja manjeg tipa zrakoplova, u kojoj su nažalost život izgubile dvije osobe, a radi se o stranim državljanima.

 

U tijeku su službena postupanja koja provode nadležne službe te ćemo javnost pravodobno izvijestiti o novim saznanjima čim nam nove informacije budu dostupne. Zračna luka Pula izražava duboku sućut zbog nesretnog događaja" poručili su kratko.


FOTO: CROPIX

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO