Hercegovački poduzetnik povlači se iz javnog života: Posvetit ću se obitelji i tvrtki

Datum objave: 26.03.2023   Broj čitanja: 7654
Na redakcijski mail Radio Konjica stiglo je priopćenje za javnost direktora kompanije Eurosjaj d.o.o Jasmina Badžaka u kojem je, između ostalog, naveo da se povlači s mjesta predsjednika Udruge poslodavaca Konjic.
Hercegovački poduzetnik povlači se iz javnog života: Posvetit ću se obitelji i tvrtki

 

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

- Potaknut nedavnim događajima koji su stvorili toksičnu atmosferu u javnom prostoru i mene doveli u kontekst izuzetno negativne ličnosti, osjećam moralnu dužnost obratiti se na ovaj način svim svojim prijateljima, poslovnim partnerima i sugrađanima.

I ranije sam trpio ogromni medijski linč, kako osobno, tako i kao direktor i vlasnik kompanije Eurosjaj d.o.o. Konjic koja uspješno posluje više od 20 godina i zapošljava više od 400 radnika. Nisam se oglašavao jer nisam želio dodatno davati na značaju neobjektivnom i neutemeljenom govoru koji se može nazvati, sada slobodno mogu reći, govorom mržnje.

Radije sam birao biti društveno odgovoran, pomagati svoju lokalnu zajednicu, širiti pozitivne priče o svome Konjicu i pokazati da se i ovdje može opstati i biti uspješan. Sav svoj rad kroz poduzetničke vode usmjerio sam na razvoj svoje kompanije ali i svoje lokalne zajednice. Nikada nisam javno govorio o malim i velikim projektima koje sam podupirao jer bi onda sve to izgubilo svoj smisao, tako da to neću uraditi ni sada. Neka djela govore o ljudima.

Svjestan sam da će i ovo moje oglašavanje vjerojatno biti pogrešno protumačeno, ali mi moja savjest nalaže da se ovaj put moram oglasiti.

Kompletna situacija natjerala me da preispitam svoje dosadašnje ponašanje u gospodarskom životu našeg grada ali i šire zajednice, te sam tako došao do zaključka da moje mjesto više nije poželjno u raznim projektima koje sam rado podupirao ili vodio.

Shodno tome, danas objavljujem da se povlačim s mjesta predsjednika Udruge poslodavaca Konjic jer na tom mjestu sigurno ne može biti netko tko je ovako negativno predstavljen.

Povlačim se i iz svih oblika pružanja pomoći, donacija i drugih vrsta projekata koje sam podržavao u svojoj lokalnoj zajednici i šire, kako u osobnom svojstvu, tako i kroz Eurosjaj d.o.o. Konjic. Sva moja buduća aktivnost bit će usmjerena samo na moju kompaniju i zadovoljstvo njenih radnika. Povlačim se iz svih kulturnih i sportskih projekata u kojima sam aktivno sudjelovao cijelim svojim srcem, jer sam želio da Konjic bude dio pozitivne priče.

Sagledavši kompletnu situaciju, ogromnu bol koju je pretrpila moja obitelj, linč kojem su izloženi radnici moje kompanije, nepravdu koja mi je nanesena bez bilo kakvog uporišta i dokaza, ne preostaje mi ništa drugo i smatram ovo jedinim logičnim slijedom.

Potpuno ću se povući iz svih vidova javnog života, a sva moja buduća aktivnost bit će potpuno posvećena mojoj obitelji i kompaniji, koji su mi bili i jedina iskrena podrska. Nadam se da će biti vremena i prilike da se zahvalim svima koji su na bilo koji način stajali uz mene - piše u njegovom priopćenju.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO