Goran Bogdan glavni lik Netflixovog filma Faraway VIDEO

Datum objave: 15.03.2023   Broj čitanja: 4173
Goran Bogdan se pojavljuje u glavnoj muškoj ulozi..
Goran Bogdan glavni lik Netflixovog filma Faraway VIDEO

Romantična komedija snimljena je u samom srcu srednjeg Jadrana, na otocima Braču i Šolti, a u glavnoj ulozi našao se slavni glumac Goran Bogdan iz Širokog Brijega.

 

 

Bogdan se pojavljuje u glavnoj muškoj ulozi u Netflixovom filmu, u kojoj tumači Josipa Cegu, dok se u glavnoj ženskoj ulozi nalazi švicarska glumica Naomi Krauss u ulozi Zeynep Altin.

 

Ovo je prvi Netflixov film čija je radnja u potpunosti smještena u Hrvatskoj, a ova feel good komedija dat će dozu pozitive i podsjetiti vas na to da se ljeto bliži i da će te za nekoliko mjeseci možda baš na istim plažama uživati u moru i suncu.

 Radnja filma vrti se oko Zeynep koja živi u Njemačkoj sa svojom obitelji, a čija je majka preminula i ostavila joj nekretninu na Jadranu. Zeynep odluči otići na neočekivani kratki odmor do Dalmacije s ciljem da proda ili da u najam naslijeđenu kuću.

 

No, u kući već desetljećima živjeti Josip, bivši vlasnik zemljišta, kojem je to njezina majka dopustila.

 

Zeynep kroz pustolovine koje doživljava na hrvatskoj obali, upoznaje samu sebe i shvaća kako zapravo želi ostatak svojeg života provesti u Dalmaciji – i to s Josipom. Dodatne se zavrzlame javljaju kad joj njezina obitelj iz Njemačke dođe nenajavljeno u posjet.

 

 

Ono što što ovaj film čini posebnim su bajkovite scene dalmatinskog krajolika obasjanog suncem zbog čega još više žudimo za ljetom, kako i prikaz mediteranske arhitekture i kulture. Na duhovit način prikazan je i dijalog triju jezika koji se isprepliću u filmu: engleskog, hrvatskog i njemačkog, a film postaje još simpatičniji kada u njemu čujete neke od tipičnih dalmatinskih izreka i poslovica, piše magme.hr

 

Na listi glumaca primijetili smo i hrvatskog glumca Davora Tomića, a i činjenicu da je većina produkcije, scenografije, kostimografije, makeupa i ostalog odrađeno od strane hrvatskih filmskih profesionalaca.

 

Iako je radnja romantične komedije pomalo predvidljiva (kao i većine filmova iz tog žanra), film simbolizira činjenicu kako nikada nije prekasno pronaći samog sebe i početi se baviti onime što nas čini sretnima.

 

Ovaj novi film na Netflixu idealan je za popodnevno opuštanje uz kokice.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 16.03.2023 10:44 sati
    "Ovaj novi film na Netflixu idealan je za popodnevno opuštanje uz kokice". Može li čips umjesto kokica? Nestalo mi kokica. Hvala.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO