20. ožujka nova Vlada u ŽZH

Datum objave: 10.03.2023   Broj čitanja: 1497
Imena do srijede.
20. ožujka nova Vlada u ŽZH

 

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović, nazočio je u petak radnoj posjeti Županiji Zapadnohercegovačkoj u Širokom Brijegu gdje se sastao s predsjedništvom Županijskog odbora HDZ-a BiH.

 

Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj političkoj situaciji u BiH, procesu formiranja izvršne i zakonodavne vlasti svih razina. Poseban naglasak bio je na uspostavi Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

 

Istaknuto je, kako je dogovor postignut te će se sjednica županijske Skupštine održati 20. ožujka, kada će se potvrditi nova Vlada.


Zaključeno je kako će svaki općinski i gradski odbor do srijede dostavit imena kadrovskih rješenja po svim resorima.

 

Također, razgovarano je infrastrukturnom razvoju županije, ali i jačanju gospodarstva. Istaknuta je nužnost suradnje sa većim razinama vlasti u svim projektima i planiranom razvoju.

 

Čović je upoznao je nazočne o trenutnoj političkoj situaciji i procesu uspostave federalne vlasti, ističući važnost da se i u Federaciji Bosne i Hercegovine u najskorijem roku omogući implementacija rezultata Općih izbora.

 

Također, istaknuo je kako će se i u ovoj županiji, općinama i gradovima nastaviti pratiti svi projekti, sa razine entiteta i države BiH.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO