STOLAC: Na SMART Festu nastupaju Crvena jabuka i Tarik Filipović

Datum objave: 07.03.2023   Broj čitanja: 4378
Stolac će i ove godine biti središte dobre zabave, a sve zahvaljujući SMART Festu, koji će sedmi put zaredom u grad na Bregavi, dovesti najpoznatije „face“.
STOLAC: Na SMART Festu nastupaju Crvena jabuka i Tarik Filipović

 

Stolac Music and ARTs festival bit će održan 16. i 17. lipnja 2023. godine, a Udruga građana ”Inicijativa” Stolac, koja je organizator događaja, najavljuje pregršt dobre zabave za sve generacije.

 

U sklopu festivala, kao i svake godine, održat će se i kazališna predstava, a ove godine za to će biti zadužen jedan od najpoznatijih glumaca u regiji, Tarik Filipović u svom autorskom projektu – monodrami o životu Miroslava Ćire Blaževića pod nazivom Ćiro, kažu organizatori.

 

Ove godine za kraj Smart Festa očekuje Vas veliki koncert Crvene jabuke, sarajevske pop rock grupe osnovane 1985. godine. Iako su stalno mijenjali članove, imali su velike uspjehe do današnjeg dana. Bili su dio sarajevskog pokreta Novi primitivizam koji je vladao početkom 80-ih. Iz originalne postave u grupi je ostao klavijaturist i pjevač Dražen Žerić “Žera”.

 

U svojih 30 godina postojanja postigli su mnogo. Otpjevali su brojne predivne pjesme, imali više stotina nastupa u Hrvatskoj, regiji i svijetu. „Za sve ove godine“ „Sanjati“ „Tamo gdje ljubav počinje“ „Nekako s proljeća“ „U tvojim očima“ , samo su neki od hitove uz koje će uživati stolačka publika, navode organizatori.

 

Svi ljubitelji urbane kulture sigurno će već sada u svoje kalendare upisati 16. i 17. lipanj kao dane rezervirane za SMART (Stolac Music and ARTs festival) jer su organizatori najavili dvije odlične večeri.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO