Prihvaćene žalbe Damira Zorića i četvorice povjerenika

Datum objave: 03.03.2023   Broj čitanja: 4052
Novi zaplet i pravna zavrzlama i zaplet u Dinamu! Naime, kako ekskluzivno doznaje Germanijak, u petak se sastao Dinamov Nadzorni odbor i prihvatio žalbe petorice članova koje je Izvršni odbor nedavno izbacio iz klupskog članstva i tako im vezao ruke, da ne mogu sudjelovati u radu Skupštine i klupskih tijela.
Prihvaćene žalbe Damira Zorića i četvorice povjerenika


Dakle, Nadzorni odbor prihvatio je žalbe Damir Zorića, člana Skupštine i IO-a te četvorice povjerenika Damira Žigrovića, Marija Primorca, Marija Paponje i Mate Tokića, koji su izbačeni neki dan zbog navodnih 'štetnih radnji'.

Istina je, po Statutu je upravo Nadzorni odbor žalbeno tijelo za članove koji su izbačeni iz članstva, zadnja instanca i ova bi odluka, u normalnim okolnostima, bila konačna. No, kvaka je u tome što su i sva trojica članova NO-a, Miroslav Rožić, Andrej Meniga i Nikola Polak, u 'prvom valu' izbačeni iz kluba pa po tome Nadzorni odbor, zapravo, i ne postoji. Kome se oni mogu žaliti? Vjerojatno redovnom sudu, a taj postupak traje dulje, stoga je u ovom trenutku potpuno nejasno hoće li izbačeni pa vraćeni članovi moći nazočiti Skupštini, budu li imali dovoljan broj članova, hoće li biti verificirani ili će ih Skupština odbaciti.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO