Stolačka obilaznica bit će završena prije početka turističke sezone

Datum objave: 20.02.2023   Broj čitanja: 2638
Njezinim završetkom izbjeći će se gužve kroz grad Stolac
Stolačka obilaznica bit će završena prije početka turističke sezone-
Radovi na izgradnji obilaznice Stoca se u tijeku i izvode se usporeno zbog izmještanja velikog broja instalacija i rješavanja problema imovinsko–pravne prirode, ali će svi radovi biti okončani prije početka turističke sezone, kazao je Hrvatskom Medijskom Servisu direktor Cesta FBiH Ljubo Pravdić.

 


Podsjetimo, izgradnje obilaznice oko Stoca počela je u travnju prošle godine.


Njezinim završetkom izbjeći će se gužve kroz grad Stolac, tijekom ljetnih mjeseci kada veliki broj turista iz unutrašnjosti preko Stoca putuje za Neum.

Puštanjem u promet obilaznice praktično će biti dovršen projekat prometnog povezivanja jedinog našeg grada na moru- Neuma- s ostatkom Hercegovine i Bosne i Hercegovine modernom dvotračnom magistralnom cestom koja je, kao što je poznato, prošlog ljeta svečano otvorena.

No, dio ove ceste od Stoca do Drenovca u dužini od 5-6 kilometara, koji je izgrađen još prije rata, već je “zreo” za rekonstrukciju, odnosno zamjenu dotrajalog,  novim habajućim slojem asfalta, a također će biti neophodno proširiti dio ceste na samom ulazu odnosno izlazu iz Stoca prema Neumu.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO