Grude: Tradicionalni memorijalni turnir Željko Mikulić i Zoran Tica i veliki rukometni vikend

Datum objave: 02.02.2023   Broj čitanja: 1954
U ekipi nema nikakvih promjena.
Grude: Tradicionalni memorijalni turnir Željko Mikulić i Zoran Tica i veliki rukometni vikend

 

Nakon kratke zimske stanke, grudske rukometašice odrađuju zadnje dane priprema i spremaju se za nastavak sezone. U ekipi nema nikakvih promjena što se tiče igračkog i trenerskog dijela te će ovog proljeća ekipa koja je odlično odigrala jesenski dio sezone, pokušati nastaviti sa dobrim igrama.

 

Prva natjecateljska utakmica se igra ove subote u Grudama. Braniteljice naslova pobjednica KUP-a BiH, igračice HRK Grude, u prvoj utakmici četvrtzavršnice KUP-a BiH dočekuju ekipu ŽRK Knežopoljka iz Dubice. Ekipa Knežopoljke je mlada i kvalitetna ekipa koja igra brz rukomet i koja je na sebe skrenula pažnju veoma dobrim rezultatima zadnjih godina. Svakako će nastojati ostvariti što bolji rezultat pred uzvrat koji se igra u Dubici za 7 dana.

 

Utakmica u Grudama se igra u subotu, 04.02.2023.g u 17.00 sati.

 

Već u nedjelju, HRK Grude organizira 5.memorijalni, međunarodni rukometni trurnir Željko Mikulić & Zoran Tica.Turnir se organizira u veljači svake godine u spomen na dva velikana našeg kluba koji su nas prerano napustili.Željko Mikulić je bio jedan od utemeljitelja našeg kluba,čovjek koji je s našim curama prošao tisuće kilometara, uvijek na raspolaganju za sve što je bilo potrebno za naš klub.Zoran Tica , svestrani sportaš i sportski djelatnik, posvećen sportu čitav svoj život. Bio je dugogodišnji član uprave našeg kluba uz nesebični angažman i pomoć radu kluba na svim poljima.Sudbina je htjela da oba ova velika čovjeka prerano odu i to u istoj godini. Iza njih je ostala velika praznina, ali iznimna čast i ponos što su bili dio našeg kluba.Počivajte u miru Božjem naši velikani!

 

Zahvaljujemo ekipama HŽRK Zrinjski i ŽRK Sinj na sudjelovanju, a radnim kolegama i tvrtkama naših pokojinih Želje i Zoke, Putovi Grude i JU Komunalno Grude na suorganizaciji ovog turnira.

 

Satnica turnira, nedjelja 05.02.2023.g:

11.30 HŽRK Zrinjski Mostar -ŽRK Sinj

12.30 Otvaranje turnira

12.45 Mini rukomet HRK Grude – ŽRK Sinj

13.30 HRK Grude – HŽRK Zrinjski Mostar

14.40 Mini rukomet ŽRK Sinj-HRK Grude

15.30 ŽRK Sinj – HRK Grude

16.30 Proglašenje pobjednika

 

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da ovog vikenda dođu u gradsku sportsku dvoranu Bili brig i uživaju u dobrom rukometu.

Grude: Tradicionalni memorijalni turnir Željko Mikulić i Zoran Tica i veliki rukometni vikend
TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO