HT ERONET produžio ugovor s Arena Sport do 2025. godine.

Datum objave: 02.02.2023   Broj čitanja: 3171
Potvrđeno je! HT ERONET je produžio ugovor s Arena Sport kanalima, pa će korisnici HOME.TV-a nastaviti neometano uživati u bogatim i ekskluzivnim sportskim sadržajima.
HT ERONET produžio ugovor s Arena Sport do 2025. godine.

 

Ljubitelji nogometa tako s veseljem mogu očekivati nove utakmice Hrvatske nogometne lige, Premijer lige BiH, engleske Premier lige, talijanske Serie A i španjolske La Lige, a zaljubljenici u košarku redovito pratiti NBA natjecanje.

 

Od ostalih velikih nogometnih natjecanja, na kanalima Arena Sporta će se naći i utakmice Lige prvaka, Lige UEFA i Konferencijske lige.

 

Ovim ugovorom i konstantnim unapređenjem usluge i ponude, HOME.TV ostaje vodeća IPTV platforma sa najbogatijom ponudom sportskih sadržaja.

 

„Jako je bitno da korisnici shvate kako su prikazivačka prava velikih događaja dio tržišne utakmice. Davno su prošla vremena kada se plaćala TV pretplata, a sadržaj od važnosti se samo pojavljivao na TV ekranima. Veliki događaji su danas platforma za velike igrače, od klubova, menadžera, pa da oglašivačke industrije. Naša strategija je uvijek bila učiniti sve kako bi naši korisnici dobili maksimum onoga što možemo osigurati u određenom trenutku. Zato smo jako zadovoljni produljenjem ugovora sa Arena Sportom i vjerujem kako će ova vijest oduševiti sve ljubitelje sporta. HOME.TV je bila i jeste vodeća IPTV platforma u BiH po pitanju sportskog sadržaja.“ – rekao je Tomislav Ruk, član Uprave HT ERONET-a.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO