Hakirana facebook stranica Ledinca

Datum objave: 31.01.2023   Broj čitanja: 1276
Netko je hakirao stranicu Ledinac te na istu postavio reklame.
Hakirana facebook stranica Ledinca

 

Facebook stranice Ledinac koja je aktivna dugi niz godina i na kojoj se nalazi jako puno materijala iz i o mjesnoj zajednici Ledinac , doživjela je hakerski napad, nakon čega su nas kontaktirali admi istratori spomenute stranice, čije priopćenje prenosimo u cjelosti.

 

Javljamo se u ime prave administracije Facebook stranice Ledinac, stranice koja je predstavljala ljude i događaje ovog mjesta već 10 godina i više.

Puno je toga kroz to vrijeme istraženo, proučeno, popraćeno i objavljeno na toj stranici želeći da na jednom mjestu stvorimo arhivu i malu biblioteku ovog mjesta.

Nažalost, netko nam je dana 30. siječnja hakirao stranicu i nas administratore izbacio sa stranice. Ne želeći da se ta stranica zloupotrijebi za nešto drugo ili da predstavi naše mjesto, a naprije nas administratore za nešto što mi nismo, ograđujemo se od svake objave koja se od dana 30. siječnja pojavi na toj stranici.
Stoga vas molimo, da, tko god posjeduje Facebook profil da prijavi ovu Facebook stranicu jer mi nismo više odgovorni za nju, te da je na taj način uklonimo s Facebooka.

Žao nam je što će puno fotografija i videozapisa koji su marljivo prikupljani i objavljivani otići sa ove društvene mreže i tako više neće biti dostupni široj društvenoj masi, no radi nas administratora da ne bi došli u neku nezahvalnu poziciju za koju mi nismo odgovorni, prisiljeni smo to uraditi.

U nadi da ćemo u skorije vrijeme ponovno pokrenuti novu stranicu o Ledincu(možda i web) koja će pisati i objavljivati stvari iz našeg malog mjesta i vratiti se na stare tvorničke postavke, srdačne pozdrave primite od prave i legalne administracije FB stranice Ledinac; Marka i Maria.


https://www.facebook.com/Ledinac00?mibextid=ZbWKwL

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Strašno 01.02.2023 01:29 sati
    Uglavnom haker koristi hotmail adresu tako da to ne bi trebalo biti problem hakirati i Vratiti jedna od metoda https://artport.whitney.org/commissions/codedoc/Galloway/Hack_Hotmail.txt Uglavnom postoje ljudi koji se bave sa tim stvarima Hakiraju fb pa prodaju ili platiš reket ili mene da ja hakiram njih i tako dalje
  • 🤣🤗31.01.2023 12:54 sati
    Moram 🤣🤣🤣🤣🤣
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO