MODERNA VREMENA: Pozvali policiju jer Britney nije bilo na Instagramu

Datum objave: 27.01.2023   Broj čitanja: 3968
Pratitelji su se toliko zabrinuli zbog njezinog nestanka s Instagrama da su zamolili policiju da provjeri je li sve u redu, jer su se bojali da je glazbenica možda u opasnosti.
MODERNA VREMENA: Pozvali policiju jer Britney nije bilo na Instagramu

 

Glazbenica Britney Spears (41) svojim ponašanjem posljednjih dana zabrinjava svoje pratitelje. Naime, Britney je ponovno obrisala svoj profil na Instagramu, a pratitelji su se toliko zabrinuli da su zamolili policiju da provjeri je li sve u redu.


Iz policije su za TMZ rekli kako je glazbenica ugasila profil u srijedu te da su ih zvali obožavatelji koji su se bojali da je možda u opasnosti.

 

Policija je otišla do njene kuće i brzo ustanovila kako je s Britney sve u redu, ali, s druge strane, nisu otkrili s kim su točno razgovarali i tko im je to rekao. 

Inače, glazbenica često briše te ponovno pokreće svoj profil na ovoj društvenoj mreži. U posljednje vrijeme promijenila je i ime. Tako je prije nekoliko dana na njezinu profilu osvanulo da se zove River Red. Objavila je i niz videa i fotografija, a uz njih napisala i nekoliko nesuvislih rečenica.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO