Mamić: Borit ću se za interese Dinama do zadnje kapi krvi

Datum objave: 19.01.2023   Broj čitanja: 3458
U jeku borbe za Dinamo koju vode dvije struje, bivši Dinamov izvršni dopredsjednik i savjetnik Zdravko Mamić ponovno se obratio medijima.
Mamić: Borit ću se za interese Dinama do zadnje kapi krvi

 

- Želim da jasno definiramo da ja od 2015. kad sam prvi put uhapšen formalno nisam član nijednog tijela u Dinamu. Bio sam u ulozi savjetnika dok nije došla presuda, a poslije sam bio navijač kluba. Tu sam jer sam toliko silno zabrinut za ono što se dešava u Dinamu i bojim se da ono što su generacije navijača Dinama sanjale će se urušiti i završiti s nesagledivim posljedicama za klub. Formalno smo lideri prvenstva, 29. smo rangirani klub u Europi, odigrali smo odličnu polusezonu, i kako to sad Mamić je odjedanput zabrinut i predviđa ružnu budućnost Dinama. Ja sam 1971. kao nogometaš kročio na stadion u Maksimiru. Nemam drugog života osim Dinama. Dok budem imao zadnju kap prvi, borit ću se za interes Dinama. Dinamo je sada ugrožen kao rijetko kada. Prvi put, po meni, se počeo Dinamo rušiti iznutra. Dinamo nitko nije mogao srušiti, Dinamo je opstao, prkosio i išao naprijed, rekao je Mamić. 

 

Podignuto je jučer 49 kaznenih prijava protiv tzv. Mamićevaca, a sve je zapravo uvod u izvanrednu izbornu skupštinu koja je zakazana u ožujku. 

 

- Jučer je podnesena, objasnit ću, jedna kaznena prijava protiv 49 osoba među kojima su i bivše legende kluba, tri člana Nadzornog odbora Dinama i ja. Podignuli su je neimenovani članovi Dinama. Formirao ju je, pisao i podnio Krešimir Antolić, koji se skriva iza članova kluba. Članovi GNK Dinama? Koji su to članovi? Prema zakonu o trgovačkim društvima na vrhu je Nadzorni odbor i Skupština. Dakle, neimenovani članovi prijavljuju 49 članova najviših tijela GNK Dinama. To je nevjerojatno. Bezobrazno ignoriraju najviše tijelo, Skupštinu, i vele ne priznamo je i idu u obračun s klubom. Ali njima klub nije svetinja, stalno ga izlažu sramoti. Izvršni odbor i predsjednik kluba ne žele provoditi odluke Skupštine, skupljaju 45 potpisa za izbornu skupštinu. Antolić manipulira mog "oca", predsjednika Barišića. Koristi poluge kluba i kanale kluba za obračun sa Skupštinom i Nadzornim odborom za svoje privatne interese. Tu kluba nema nigdje. Klub je paraliziran, sramoti se, naši neprijatelji likuju i polijevaju benzinom koji prijeti da će nas zapaliti i uništiti klub. Antolić je organizirao četu ljudi jer je policajac u glavi. Zavadio je Dinamov puk. To je epskih razmjera.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO