BOŽIĆ SVIMA GRUDE - HVALA 40.080 PUTA SVIM HUMANITARCIMA

Datum objave: 23.12.2022   Broj čitanja: 4683
Vlastita sreća je u sreći drugih ljudi, a jedna od najvećih radosti je pružiti pomoć, izmamiti osmijeh na lice i unijeti sreću u živote drugih ljudi, a istovremeno se upisati u najljepši mogući popis – dobročinitelja.
BOŽIĆ SVIMA GRUDE - HVALA 40.080 PUTA SVIM HUMANITARCIMA


Dragi naši Gruđani i prijatelji iz drugih mjesta, umorni ali radosni i puna srca obavještavamo vas da je humanitarna akcija „Božić svima“ četvrtu godinu za redom uspješno privedena svom skoro kraju. Pred nama je sada zadnji i najvažniji dio posla, susret sa štićenicima programa i podjela paketa. Radosni smo što smo i ove godine naišli na veliku podršku sviju vas stoga je motivacije bilo na pretek. Hvala vam što ste nas podržali! Uz vašu nesebičnu pomoć bilo je lako prionuti poslu i što kvalitetnije organizirati ovu akciju.

Ovom prilikom htjeli bismo se zahvaliti svima vama koji ste kroz ova tri dana posjetili naš događaj, koji ste možda i zadnje novce ostavljali na našim kućicama, koji ste nas podržali na bilo koji način. Od srca hvala u ime organizatora/volontera i u ime svih korisnika programa.

Veliki ste! Humanost i plemenitost su najljepše i najvrijednije ljudske osobine.

Najljepše vijesti ostavili smo za kraj: ukupna zarada ovogodišnje manifestacije iznosi 40.080 KM. I već danas za taj iznos pakiramo preko 100 humanitarnih paketa koje ćemo do Badnjaka podijeliti našim korisnicima. Naravno i ove godine je prikupljeni iznos debelo premašio naša očekivanja pa ćemo naše štićenike posjetiti i za Uskrs. Ukoliko i vi poznajete nekoga kome bi humanitarni paket dobro došao javite se na našu instagram stranicu @bozicsvimagrude.

Budite ponosni, mi jesmo. Na nas i na vas jer nas je svake godine sve više!

Sretan i blagoslovljen Božić i vidimo se dogodine!


Volonteri s područja općine Grude

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • X23.12.2022 19:57 sati
    Uvik je bilo dobri ljudi i bit će(ovo je dokaz)🙋
  • .....23.12.2022 15:18 sati
    Gruđani od ❤ vam hvala. Ponosn sam što sam rođen u ovim kamenu
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO