Posjeta prijateljske općine Baldissero Torinese Grudama

Datum objave: 02.12.2022   Broj čitanja: 3152
Ideja o potpisivanju Povelje o prijateljstvu nastala je kada je Bruno de Tomasi tijekom Domovinskog rata pomagao općini Grude.
Posjeta prijateljske općine Baldissero Torinese Grudama

 

U četvrtak, 2. prosinca bračni par Bruno de Tommasi i Mariuccia de Tommasi posjetili su Općinu Grude. Bračni par de Tommasi dolazi iz prijateljske općine iz Italije Baldissero Torinese.

 

Ispred  Općine Grude susretu su nazočili načelnik općine Grude Ljubo Grizelj, predsjednica općinskog vijeća Franka Leko, šef odjela za društvene djelatnosti Srećko Mikulić i nekadašnji načelnik općine Grude i potpisnik Povelje o prijateljstvu Dobroslav Galić.

 

Susret je protekao u ugodnom razgovoru, Bruno de Tommasi zahvalio se na gostoprimstvu domaćinima. Nazočni su istaknuli želju za obostranim nastavkom i jačanjem prijateljstva ovih dviju općina.

 

Povelja o prijateljstvu između općine Grude i općine Baldissero Torinese potpisana je 2002. godine. Povelju su potpisali tadašnji načelnici Dobroslav Galić i Carlo Corinto. Ideja o potpisivanju Povelje o prijateljstvu nastala je kada je Bruno de Tomasi tijekom Domovinskog rata pomagao općini Grude.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO