To je HERCEGOVKA! Ima 97 godina, prije svake utakmice Hrvatske moli Gospinu krunicu pa onda navija

Datum objave: 30.11.2022   Broj čitanja: 2432
Nogometna euforija u vrijeme Svjetskog prvenstva nije nikakvo čudo jer se to uvijek ponavlja u vrijeme trajanja ovog iznimno popularnog natjecanja.
To je HERCEGOVKA! Ima 97 godina, prije svake utakmice Hrvatske moli Gospinu krunicu pa onda navija

 

Što se tiče Hrvata sasvim je sigurno da nogomet itekako zanima cijelu naciju i da svatko na svoj način doživljava utakmice najdraže reprezentacije. Tu nema pravila niti dobnih ograničenja, Vatreni su u srcu svima od dvogodišnjaka do onih koji su doživjeli ili su blizu stotke, piše ABCportal.info

Takva je situacija i među Hrvatima u Hercegovini ali sasvim sigurno i u ostalim dijelovima ove zemlje gdje živi hrvatski narod.

Iva Zovko Cedinica je najstarija žiteljka Gornjeg Crnča kod Širokog Brijega i rođena je davne 1926. godine. Ušla je u 97-u godinu i velika je navijačica nogometne reprezentacije Hrvatske.

Iva prije svake utakmice najdraže reprezentacije izmoli Gospinu krunicu za pobjedu a onda svaku utakmicu odgleda do kraja.

Nadamo se da će Ivina molitva biti uslišana i da će Hrvatska u utakmici protiv Belgije osigurati prolaz u drugu fazu natjecanja.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO