FOTO: Božićni atelje između Gruda i Širokog Brijega! Jure i Anita stvaraju vaše najljepše uspomene

Datum objave: 30.11.2022   Broj čitanja: 7313
Na portalu Grude.com predstavljamo božićni atelje od strane Abb Photoss i Flores by Jure koji se nalazi na području između Gruda i Širokog Brijega.
FOTO: Božićni atelje između Gruda i Širokog Brijega! Jure i Anita stvaraju vaše najljepše uspomene

 

Riječ je o zajedničkoj suradnji dvoje mladih umjetnika kojima je cilj pokazati svoje talente i stvoriti najljepše uspomene.

Jure Iličić je školarac, ima 16 godina, koji je dizajnirao i dekorirao, a Anita Bogdan 19-godišnja studentica Filozofskog fakulteta smjera Odnosa s javnošću koja stvara najljepše uspomene iza objektiva. - Balansiramo obveze, a i posao oko kojeg se mnogo trudimo jer ga volimo. Želimo pokazati da se sve trudom i radom može postići i iskoristiti mladost da svaki čovjek, bez obzira koliko imao godina može od svog života stvoriti najbolju verziju. Razlikujemo se i po tome što dio naših prihoda ide u humanitarna sredstva za sve osobe koje ne mogu doživjeti blagodate blagdana i naša mala pomoć može usrećiti, ako Bog da, što više lica – ističu.

Već na početku čeka vas piće dobrodošlice, čaj, topla čokolada i božićni slatkiši sve skupa s ugodnom atmosferom i omiljenim božićnim pjesmama.
- Nadamo se da ćemo uspjeti obilježiti vaše najljepše trenutke i stvoriti vam uspomene za cijeli život.

Zapratite ih na društvenim mrežama, a tamo i imate ponude fotografiranja
Instagram : abb_photoss i flores_by_jure


Na linku pogledajte neke od fotografija: Božićni atelje Abb Ptohoss & Flores by Jure

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Luka30.11.2022 20:13 sati
    Sretno mladi umjetnici
  • Ivana30.11.2022 15:27 sati
    Anita mi je radila fotografiranje krštenja prije pola godine i malo je reći da smo muž i ja oduševljeni. Cijena pristupačna, razlikuje se od ostalih, previše se trudi za razliku od drugih fotografa koji samo kliknu i naplate. Tako da mislim da što više prostora moramo davati mladim ljudima i želimo im uspjeh u karijeri kao i Juri!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO