Popovska privatizacija don Josipa Radoša, don Stipe Gale i nekoliko juda

Datum objave: 25.11.2022   Broj čitanja: 5988
Popovska privatizacija župe Raskrižje traje već dulje godina i još od jednog od najboljih svećenika don Stjepana Ravlića nedostaje netko tko će se posvetiti isključivo svojim župljanima.
Popovska privatizacija don Josipa Radoša, don Stipe Gale i nekoliko juda


Takozvani novi koje su instalirali Ratko Perić i Petar Palić uglavnom izazivaju sablazan kod vjernika.

Don Josip Radoš je vjerski agresor koji više razmišlja o župljanima župe Grude koji ga nikad neće prihvatiti, jer Gruđani imaju svoj stav i čuvaju dušu za koju su svjesni da je potrebnija više nego tijelo. Također, nisu ovjekovječene jude koje se na prste može nabrojiti. Međutim, don Josip i slični njemu će sijati sjeme zla kad god im padne na um uz podršku onih koji će to sjeme zalijevati jer im to odgovara. 

Tako je tzv. svećenik, jer je teško zvati svećenikom onog koji sije mržnju i razdor, večeras organizirao priredbu svetkovinu svete Kate koju je predvodio don Stipe Gale, djelatnik Petra Palića o kojem Google ne zna ništa. Toliko o njegovim propovijedima jer iako nemamo lijepo mišljenje o Googleu, ako netko zna bilo što govoriti, prepozna ga ta tražilica, a kamoli ako je svećenik vrijedan i marljiv. Ovaj očito nije.

Nesvakidašnji program nam je poslan izravno od župljanina koji je protiv toga da Cerov Dolac postane mjesto podjele i koji je svjestan da su Cerovčanima identitet i kulturu, jasno hrvatsku i katoličku, dali franjevci, a petrovci su naslijedili župu čisto da se napravi neka podjela (čitaj, moralo se petrovce pustiti gdje god su zatražili), stoga bi bolje bilo da čuvaju one vjernike za čije im je duše brinuti, a ne se boriti za one koji se sablažnjavaju nad njihovim otmicama koje su zajedno s nekoliko plaćenika i izdajnika potpisali jednom davno lažući Vatikanu da je kompletan puk s franjevačkom provincijom tako odredio. Župljanin se pita što bi bilo da svaka župa uvede svečanu proslavu blagdana susjedne župe i koja bi svrha toga bila nego inat, jer vjere u tom činu apsolutno nema. 

Tzv. kancelar don Gale, djelatnik Ordinarijata u Mostaru, predvodio je svetu misu.

Nakon sramote koja je priređena prošle godine, kada su najavljivali blagdan svete Kate i kada je nasljedniku Ratka Perića na noge došlo 15-ak župljana vezanih za župu Grude, ove godine su promotori don Josipa Radoša bili skromniji, ali su i s ovom najavom, koja je došla nama od župljanina Raskrižja, postali predmet ismijavanja.

Međutim, nije problem što don Josip i njemu slični ismijavaju sebe, već što oni žaloste dragoga Boga takvim inat misama i promocijom mržnje među vjernicima.

Dokad će On to trpjeti ne znamo, međutim vidimo koliko same vjernike žaloste prikaze poput don Josipa i sličnih koji žele razjediniti Hercegovinu i samo je pitanje tko stoji iza ovakvih poteza... ako je ordinarijat u Mostaru onda se bojimo da se cijeloj Hercegovini ne piše dobro.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Ero26.11.2022 10:56 sati
  Biskupi su poslani sa zadatkom da uruše Crkvu u Hercegovini i narod je s nekolicinom istinskih svećenika, nebitno kojem redu pripadaju, ostao posljednji bedem obrane! Pogledajte kako je beskućnik umro na trgu u Vatikanu. To je slika i prilika današnjih ubačenih elemenata koji žele Crkvu odnaroditi i urušiti! Neće proći dok je naroda!
 • cd26.11.2022 00:20 sati
  don stipe je bio institucija, župnik uz kojeg se moglo zavoljeti popove, lagan i smiren, u propovijedima precizan i jasan, intelektualac... pozzz mu
 • Susjed25.11.2022 23:35 sati
  Ordinarijat je najveći izvor zla NAŽALOST! Petar Palić mora zaustaviti mržnju i prihvatiti činjenice - prihvatiti ISTINU. Da je u Mostaru procesija ne bi bilo ljudi kao danas u Grudama. Od Gorice do Cerov Doca i Ružića tu su svi bili. Svi prihvaćaju franjevačke Grude osim budala koji ne vide pored zdravih očiju! A onaj fra Stanko je izgradio, da je Zagreb puno je a kamoli Grude!
 • 25.11.2022 23:21 sati
  Kada ce ovo prestati...
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO