Provalili u krojačku radnju, razbili zid i izvukli sef iz susjedne mjenjačnice

Datum objave: 21.11.2022   Broj čitanja: 902
Tijekom očevida je utvrđeno i da je objektiv nadzorne kamere na mjenjačnici poprskan bojom u spreju..
Provalili u krojačku radnju, razbili zid i izvukli sef iz susjedne mjenjačnice

 

Filmska pljačka koja se odvijala u noći s nedjelje na ponedjeljak, tijekom koje se probijao zid da bi se ukrao sef iz mjenjačnice, glavna je tema prepričavanja stanara u susjedstvu i gostiju obližnjih kafića, piše Slobodna Dalmacija.

 

"U ponedjeljak je provaljeno u dva poslovna prostora u Splitu te je iz jednog otuđen veći iznos novca. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem", obavijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

 

Naime, lopovi su oko četiri sata u ponedjeljak provalili u krojački obrt čiji ulaz se nalazi u natkrivenom prolazu zgrade. Razbili su nekoliko brava na ulaznim vratima i ušli u skučeni prostor gdje se obavljaju popravci i prekrajanja odjeće.

 

Međutim, njihov cilj nisu bile igle i konci, već su krenuli razbijati zid koji krojačnica dijeli s mjenjačnicom, čiji ulaz je okrenut prema ulici. Nakon što su otvorili dovoljno veliku rupu u pregradnom zidu, lopovi su kroz nju izvukli sef iz mjenjačnice.

 

U tom trenutku aktivirao se alarm kod vlasnika mjenjačnice i oni u 4.35 sati zovu policiju. Kada je policija došla ispred mjenjačnice, izvana kroz staklo i na vratima nisu ništa vidjeli jer u nju nije ni provaljeno s te strane. Dok su policajci razgledavali taj dio ulice, provalnici su čučali u krojačnici sa sefom u krilu.

 

Zatim je policija otišla u drugi dio grada, gdje ima još jedna mjenjačnica istih vlasnika, pomislivši da je alarm oglasio krađu u tom objektu.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO