DRAGAN ČOVIĆ: PODRŽAVAMO PROJEKTE U GRUDAMA! HRVATI ĆE BITI KONSTITUTIVNI U BIH, OVO JE NAŠA DOMOVINA!

Datum objave: 18.11.2022   Broj čitanja: 3102
Počasni građanin općine Grude, lider HNS-a i HDZ-a BiH Dragan Čović obratio se u Grudama povodom Dana Herceg Bosne, Dana ZHŽ-a, Dana općine Grude, Dana sjećanja na žrtve Vukovara.
DRAGAN ČOVIĆ: PODRŽAVAMO PROJEKTE U GRUDAMA! HRVATI ĆE BITI KONSTITUTIVNI U BIH, OVO JE NAŠA DOMOVINA!


Formiranje vlasti na visokoj razini važno je da bi načelnik Ljubo Grizelj i općine Grude realizirali svoje projekte. Vi ćete imati snažnu podršku da Grude postanu i ostanu mjesto poželjno za život. Upozoravam vas na lokalnoj razini, moramo brže donositi odluke, a uvjeren sam da su svi projekti koje ste u Grudama osmislili ključni za dobar život svih naših žitelja.

Raduje me da je u Grudama danas velik broj naših načelnika i gradonačelnika, ali posebno me raduje suradnja nas sa Republikom Hrvatskom. Imamo stotinjak posjeta godišnje sa svih razina vlasti. U onom što mi gradimo kao narod u BiH imat ćemo i posjet i podršku premijera Republike Hrvatske do kraja godine.


S političke razine koje imamo, danas vidite koliko nas je ovdje, dati puni doprinos. Želimo se ugraditi u svaki vaš projekt da stvarno imate taj blagoslov i to je način kako ćemo graditi zajedništvo i onda neće biti uzalud žrtva svih naših heroja. Bit ćemo konstitutivan narod na svim razinama vlasti u BiH. Ovo je naša domovina - poručio je među ostalim Čović i prisjetio se s posebnim emocijama Vukovara, Škabrnje i svih palih heroja za konačnu pobjedu hrvatskog naroda.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • BBB19.11.2022 22:12 sati
    Nema dalje.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO