Bakir je bivši! Osmorka i HDZ usuglasili programske ciljeve za formiranje vlasti

Datum objave: 16.11.2022   Broj čitanja: 5717
U središnji SDP-a danas je održan sastanak na kojem je nazočilo osam političkih stranaka koje su predstavile njihov zajednički dokument...
Bakir je bivši! Osmorka i HDZ usuglasili programske ciljeve za formiranje vlasti


... o programskim načelima Hrvatskoj demokratskoj zajednici BiH, koji je, kako je rečeno po okončanju sastanka - usuglašen.

Tako je danas u središnjicu SDP-a u Sarajevu održan sastanak, a SDP-ov dužnosnik Nerin Dizdar se po okončanju sastanka obratio medijima i kazao da je tekst programskih ciljeva usuglašen.

"Današnji sastanak smo okončali uspješno, gotovo da smo usuglasili teskt programskih ciljeva i načela. Ostali su neki tehnički detalji, koje ćemo kasnije 'popeglati', ali možemo reći da smo danas postigli sporazum i manje-više usvojili cjelovit tekst", priopćio je Dizdar.

Također, medijima se, ispred HDZ-a, obratila Borjana Krišto i potvrdila da je usuglašen tekst za mandatno razdoblje 2022. - 2026. godina.

"Zadovoljna sam današnjim radom sastanka, dobar dio je usuglašen, ostali su neki tehnički detalji, to ćemo kada dobijemo ovo što smo danas dogovorili - korigirati između nas", kazala je Krišto.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO