Bogat program očekuje vas na Adventu u Stocu

Datum objave: 16.11.2022   Broj čitanja: 3219
Grad Stolac u suradnji s JU Centar za kulturu i sport Stolac, JU Radimlja Stolac i UG Stolac Media prvi put organizira Advent u Stocu.
Bogat program očekuje vas na Adventu u Stocu

 

Advent je zamišljen prvenstveno kao druženje uz kućice s prigodnim programom koji će se održavati od 26. studenoga 2022. do 31. prosinca 2022. na nekolike lokacije u gradu.

 

Osim dosadašnjih tradicionalnih događaja, kao što je dobrotvorno kuhanje i adventski koncert, ove godine će se veći dio sadržaja usmjeriti prema djeci. Tako će se ove godine u središtu grada održati dječje pripovijedanje, dječja predstava i božićni film, prenosi portal Stolac.city.

 

Osim dječjeg sadržaja, u Kulturnom centru u Stocu nastupit će Tamburaški orkestar Mostar, te će se u organizaciji Župe sv. Ilije Proroka Stolac, održati i duhovna predavanja u Duhovnom centru Sarsenterum.

 

Manifestacije počinje 26. studenog 2022. paljenjem prve adventske svijeće i tradicionalnim ukrašavanjem božićnog drvceta u središtu grada. Detaljan raspored svih događanja u Adventu, objavit će se na službenoj Facebook stranici Advent u Stocu, te lokalnom portalu Stolac.city. 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO