NAPETO nakon što je Srbija oborila bespilotnu letjelicu, stigla je s Kosova!?

Datum objave: 02.11.2022   Broj čitanja: 2249
Srpska vojska je danas poslijepodne srušila komercijalni dron iznad vojarne u Raški na jugozapadu zemlje, javlja Telegraf.
NAPETO nakon što je Srbija oborila bespilotnu letjelicu, stigla je s Kosova!?


Prethodno je uočeno promatranje i izviđanje vojarne, pa je vojska, sukladno zapovijedi predsjednika Vučića, oborila bespilotnu letjelicu.

Ministar obrane Miloš Vučević dao je izjavu.

"Vojska Srbije je, po naređenju vrhovnog zapovjednika, oborila bespilotnu letjelicu. Letjelica se iz pravca Jarinje - Rudnica kretala iznad vojnih objekata garnizona Raška. Građani Srbije mogu znati da je nebo iznad Srbije sigurno. Mislim da smjer kretanja jasno govori odakle je dron. Vidjet ćemo i tko je proizvođač drona, o tome ćemo imati jasnu sliku u narednim danima, možda i u narednim satima", rekao je Vučević. Prema njegovim riječima, Srbiju ne treba podcjenjivati, već slušati što jasno i glasno kaže predsjednik Vučić.

"Vojska Srbije neće dozvoliti da bilo tko ugrozi Srbiju i njene građane", naglasio je Vučević. Govoreći o dronu, rekao je da sigurno nisu išli snimati lijepe pejzaže. Dronovi lete iznad vojnih objekata, istaknuo je.

"Pokušavaju snimiti naše postrojbe tijekom redovnih aktivnosti. Vjerujem u sve snage sigurnosti, mislim i na sve one koji su u zaštitnom korpusu svih građana Srbije, imat ćemo adekvatan odgovor na sve izazove, prepreke i maltretiranja. Mi želimo razgovarati, mi smo za politički dijalog, nismo za eskalaciju, nego za smirivanje tenzija, ali to ne znači da smo kukavice. Nemojte provocirati Vojsku Srbije i podcjenjivati ​​Srbiju", zaključio je Vučević.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO