NJEMAČKA: Stotine litara goriva izlilo se na autocestu, policija upozorila vozače

Datum objave: 28.10.2022   Broj čitanja: 2328
Nekoliko kilometara autoceste zatvoreno je u smjeru Mannheima..
NJEMAČKA: Stotine litara goriva izlilo se na autocestu, policija upozorila vozače

 

Stotine litara dizela izlilo se na autocesti A6 između Hockenheima i Walldorfer Kreuza u petak ujutro. Prometna traka prema Mannheimu trenutno je potpuno zatvorena. Predviđeno je da će autocesta biti zatvorena do 11 sati.

 

Rezervoar za gorivo u kamionu se otvorio prilikom prometne nesreće koja se dogodila između Hockenheim Ost i Walldorfer Kreuza. A6 prema Mannheimu trenutno je potpuno zatvorena zbog čišćenja, prenosi Fenix Magazin.

 

Prema trenutnom stanju, u petak ujutro oko 6 sati kamion je naletio na dio vozila koji je ležao na cesti. Pritom mu puknuo spremnik za gorivo, te je na cestu iscurilo nekoliko stotina litara goriva.

 

Policija upozorava: Ne bacajte zapaljive predmete iz vozila!

Policija upozorava: “Molimo vas da ne izbacujete zapaljive predmete iz vozila!” Mole se sudionici u lokalnom prometu da voze obilaznim cestama. Točna pozadina nesreće još se utvrđuje. Policija moli sve koji su uočili dijelove vozila na dotičnom području prije 6 sati ujutro da se jave na broj 06227 358 260.

 

 

 

“U petak ujutro oko 6:00 sati vozač kamiona s poluprikolicom prešao je preko nepoznatog objekta u zoni gradilišta A6, između čvorišta Walldorf i trokuta Hockenheim. Zbog toga je jedan od njegova dva spremnika goriva bio toliko oštećen da je iz njega iscurilo nekoliko stotina litara goriva”, pišu njemački mediji.

 

Vozač je zaustavio svoj kamion s prikolicom na odmorištu Hockenheimring. Ondje vatrogasci pokušavaju zatvoriti curenje goriva improviziranom pastom.

 

Nekoliko kilometara autoceste zatvoreno je u smjeru Mannheima nešto prije 7:00 sati ujutro. Čišćenje će trajati dugo. Zbog svega navedenog dolazi do značajnih zastoja u prometa.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO