Učenik koji tuče i učiteljicu davio kolegu u wc-u

Datum objave: 28.10.2022   Broj čitanja: 2578
Roditelji iz jedne zagrebačke škole odlučili su ne slati svoju djecu u školu nakon što je jedan od učenika davio drugo dijete na podu školskog WC-a.
Učenik koji tuče i učiteljicu davio kolegu u wc-u


Svi učenici istog razreda jedne zagrebačke osnovne škole, već dva dana ne odlaze na nastavu jer su tako odlučili roditelji. Kap koja je prelila čašu bio je incident u srijedu, kada je dječak napao kolegu iz razreda na podu školskog WC-a. Nakon što je jedan od učenika to vidio, otrčao je učiteljici koja se od straha, zajedno s ostalim učenicima zaključala u učionicu.

 

Problemi s tim dječakom, koji druge učenike verbalno i fizički napada, traju već više od dvije godine. Sve to vrijeme drugu djecu, ali i učiteljicu tuče, vrijeđa, a jednom je čak intervenirala i policija.

- Moja kći se prošle godine toliko bojala odlaska u školu da se uhvatila za vrata učionice, plakala i nije htjela ući u učionicu. Šta je sljedeće? Doći će u učionicu s nožićem? Svi kipimo - kazala je uzrujana majka.

Predstavnica roditelja, A. B, je rekla da se dječak druži s njenim sinom. Kaže da je dječak dobar, ali smatra da se s njim treba više baviti.

Novinari Dnevnik.hr su razgovarali sa direktoricom te škole, koja im je potvrdila da se problem s tim dječakom pokušava riješiti već duže vrijeme.

 

Sa situacijom oko dječaka upoznato je Ministarstvo nauke i obrazovanja, Centar za socijalni rad, policija, kao i Gradski ured za obrazovanje.

Ističe da ne podržava odluku roditelja da ne šalju svoju djecu na nastavu jer tako "koče njihovo obrazovanje".

Otkrila je da su prikupili svu potrebnu dokumentaciju i da danas slijedi jedan sastanak.

Istaknula je da bi se potpuno rješenje moglo čekati i do dvije sedmice, ali da su "pronašli vatrogasnu mjeru s kojom će djeca ići u školu".

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO