Tijelo Luke Matića, nažalost, nije izdržalo! Lavovski se borio da se vrati u zagrljaj supruge i kćeri, ubojica vozio 194 na sat

Datum objave: 26.10.2022   Broj čitanja: 6547
U Drvaru se krajem kolovoza dogodila stravična nesreća u kojoj je ozljede opasne po život zadobio 37-godišnji Luka Matić.
Tijelo Luke Matića, nažalost, nije izdržalo! Lavovski se borio da se vrati u zagrljaj supruge i kćeri, ubojica vozio 194 na sat

 

Nesreća se dogodila 20. kolovoza oko 15:25 sati kada je Matić krenuo kući s posla. Izišao je s parkinga, ušao u svoju traku i nastavio da vozi. Kako je portal “Avaza” tada objavio, sivim Mercedesom koji je udario Matića je upravljao 24-godišnji Đ. R. On se zabio u Matićev automobil 10 do 15 metara od firme u kojoj je Matić zaposlen. Kako smo i ranije objavili, prema informacijama Đ.R. je bio u alkoholiziranom stanju i vozio je 193 kilometra na sat.

Nažalost, točno dva mjeseca nakon nesreće Matić je izgubio bitku za život iako se lavovski borio da se vrati u zagrljaj svoje supruge i petogodišnje kćerkice. Na smrtom listu je navedeno da je Luka preminuo nasilnom smrću koja je izazvana prometnom nesrećom.

U dva mjeseca liječenja u SKB-u Mostar reagirao je samo na glas supruge, jednom je i zaplakao.


Ubojica je sin lokalnih moćnika iz Drvara.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO