Savjest nije dala mira... ubio je troje svoje djece, danas je presudio sebi

Datum objave: 25.10.2022   Broj čitanja: 3182
Oko 17 sati Harald Kopitz u kaznionici u Lepoglavi počinio je samoubojstvo, potvrdilo je Ministarstvo pravosuđa. Podsjetimo, Harald Kopitz u lipnju je nepravomoćno osuđen na 50 godina zatvora zbog ubojstva svoje troje djece.
Savjest nije dala mira... ubio je troje svoje djece, danas je presudio sebi

 

"U Kaznionici u Lepoglavi u utorak, 25. listopada, u poslijepodnevnim satima zatvorenik H.K. počinio je samoubojstvo. Službenici Kaznionice u Lepoglavi pozvali su Hitnu medicinsku pomoć te je zatvorenik preminuo u vozilu. U ovom trenutku okolnosti navedenog događaja se još uvijek utvrđuju.

Kaznionica u Lepoglavi o svemu je obavijestila nadležna tijela. Uprava za zatvorski sustav i probaciju provest će izvanredni stručni nadzor, a o utvrđenim okolnostima javnost će pravovremeno biti obaviještena", objavilo je Ministarstvo pravosuđa.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost. Odluku da suđenje Kopitzu ne bude javno sutkinja Iva Gradiški Lovreček donijela je uz suglasnost optuženog, njegove obrane i tužiteljstva radi zaštite dostojanstva pokojne djece i njihove majke koja je iz Neuma. Kopitz je prethodno na sud doveden iz zatvora s lisicama na rukama, a sudnica je ispražnjena prije nego što se izjasnio o krivnji.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 26.10.2022 11:42 sati
    Budali keatka muka biše
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO