POMOZIMO GABRIJELI! Svojom ljubavi i brigom zajednički možemo pokušati nadomjestiti dio roditeljske ljubavi i pažnje

Datum objave: 24.10.2022   Broj čitanja: 695
Index.hr pokreće akciju "Index želja: Budimo sad svi Gabrijelina obitelj". Gabrijeli ne možemo vratiti roditelje i brata, ali joj možemo olakšati odrastanje i pomoći pri ulasku u samostalni život nakon punoljetnosti.
POMOZIMO GABRIJELI! Svojom ljubavi i brigom zajednički možemo pokušati nadomjestiti dio roditeljske ljubavi i pažnje

 

Svojom ljubavi i brigom zajednički možemo pokušati nadomjestiti dio roditeljske ljubavi i pažnje koja joj je u trenu nasilno i tragično oduzeta bahatim divljanjem bogataša.
Tragedija koja je potresla regiju

Gabrijela je 3-godišnja djevojčica koja je ostala bez obitelji u teškoj nesreći koja se dogodila 24. rujna kod Mostara. Ona se s majkom, ocem i bratom vraćala s izleta kada se u njihov Renault Scenic direktno zabio Mate Primorac, koji se svojim BMW-om utrkivao s Milom Dokom u Mercedesu.

Njezini roditelji i brat poginuli su na mjestu nesreće, dok je malena Gabrijela završila u bolnici s ozljedama opasnim po život. Srećom, liječnici su joj spasili život, a mi smo odlučili, uz dozvolu njenih baka i djedova, pokrenuti akciju kako bismo Gabrijeli nadomjestili dio oduzetog bezbrižnog i sretnog djetinjstva.

Posljednjih tjedana radili smo na pravnom oblikovanju akcije kako bismo bili sigurni da će Gabrijela imati najbolju priliku i bez pomoći roditelja nakon punoljetnosti kvalitetno zakoračiti u samostalni život. Najveći dio prikupljenog novca bit će uplaćen u investicijski fond, gdje će kroz godine dobivati na vrijednosti te čekati Gabrijelinu punoljetnost.
Kako možete pomoći Gabrijeli?

Akciju pokrećemo uz pomoć Zaklade Solidarna, koju smo odabrali zbog njezine pouzdanosti i besprijekorne povijesti u organiziranju humanitarnih akcija.

Gabrijeli možete pomoći direktnom donacijom na račun Zaklade Solidarna (Fond Desa i Jerko Baković) na sljedeće načine:

IBAN: HR6324020061500078383
Poziv na broj: 11-2022
Model (ako je potreban): 00
Opis plaćanja obavezno: Donacija za Gabrijelu
SWIFT (za uplate iz inozemstva): ESBCHR22
Uplatom preko koda

Napomene

- Index tijekom prikupljanja novca neće novac držati na svojim računima, već će se novac nalaziti na računu Zaklade Solidarna, a potom će dio biti proslijeđen na Gabrijelin račun te će njime upravljati Gabrijelini skrbnici, dok će drugi dio biti uložen u investicijski fond, a čitav iznos će Gabrijeli biti na raspolaganju nakon 18. rođendana
- Index za svoj angažman u akciji uzima 0.0% prikupljenih sredstava

- Index je za Gabrijelu donirao 50.000 kuna
- Zaklada Solidarna za pokrivanje osnovnih troškova provedbe akcije uzima 5% prikupljenih sredstava. Troškovi koji se pokrivaju: bankovne naknade, financijsko praćenje akcije, ugovaranje, komunikacija s donatorima i ugovaranje donacija, izvještavanje javnosti, izvještavanje prema javnim tijelima (Gradski ured za socijalnu politiku i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, Ministarstvo socijalne politike, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstvo financija, FINA) i dr.
- Akcija će trajati 30 dana od dana pokretanja ili dok se ne prikupe 3.5 milijuna kuna. Ako iznos premaši tu brojku, akcija će biti završena.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • cn25.10.2022 15:57 sati
    lijepa gesta
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2023
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO