Tijelo pronađeno u Zagrebu nije Marijana iz Big Brothera

Datum objave: 18.10.2022   Broj čitanja: 2641
Dodao je i da im je žao bilo čije smrti, ali i da im je ova vijest dala kakvu-takvu nadu.
Tijelo pronađeno u Zagrebu nije Marijana iz Big Brothera

 

U nedjelju oko 10 sati ujutro u koritu rijeke Save pronađeno je tijelo nepoznate osobe. Zagrebačka policija izvijestila je da je tijelo pronađeno kod Otoka Svibovskog kod Rugvice te da je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se utvrditi identitet i okolnosti smrti.

 

Mnogi su odmah pomislili da je riječ o tijelu bivše pobjednice Big Brothera Marijani Seifert koja je nestala prije gotovo pola godine, a iako su se tome nadali i njezini roditelji na kraju se ispostavilo da ipak nije riječ o Marijani, a to je potvrdio i njezin otac Ivo Kovačević u razgovoru s medijima. 

 

- Kad smo čuli da je u nedjelju u Savi pronađeno tijelo nepoznate osobe, supruga i ja samo smo se blijedo pogledali i protrnuli. Cijela protekla noć za nas je bila neizvjesna, nismo oka sklopili. Spremali smo se ići u Zagreb na identifikaciju tijela, međutim danas su nas nazvali iz policije i kazali da to nije naša Marijana. Riječ je o starijoj ženskoj osobi - kazao je Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

 

Dodao je i da im je žao bilo čije smrti, ali i da im je ova vijest dala kakvu-takvu nadu.

 

- Ne mogu vam ni opisati kako se osjećamo proteklih šest mjeseci. Svaki nam je dan borba i svoje smo živote posvetili traganju za istinom. Želimo da se dozna što se točno dogodilo našoj kćeri i siguran sam da ćemo to doznati. Puno je raznih teorija i kontradiktornosti od te kobne noći kad je Marijana nestala. Ne želim još s time izlaziti u javnost, ali kad bude trenutak spreman sam iznijeti sve informacije kojima moja obitelj i ja u ovom trenutku raspolažemo. One bi vas mogle šokirati, no još nije vrijeme da o tome govorim, ne mogu dok ne prikupimo sve dokaze - napomenuo je Marijanin otac. Iz očaja je najavio i štrajk pred policijom u Zagrebu. 

 

 

- Evo, ovim putem najavljujem da ću uskoro doći štrajkati i kampirati dan i noć ispred policijske stanice na zagrebačkim Krugama koja se bavi slučajem Marijane. Ponijet ću sa sobom vreću za spavanje i biti tamo sve dok mi se ne kaže prava istina - zaključio je Ivo Kovačević. 

 

Podsjetimo, Marijanin nestanak prijavio je njezin suprug Karlo Seifert, a nestala je tijekom noći 27. travnja te nije ostavila nikakvu poruku niti je dala ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO