FOTO: EKSKURZIJA UČENIKA SREDNJE ŠKOLE GRUDE

Datum objave: 17.10.2022   Broj čitanja: 4845
Netko mudar jednom reče da na kraju života ostanu samo lijepe uspomene, a kad to dragi Bog ukomponira u jednu predivnu zrelost, pa i starost koja donosi najviše mudrosti onda je uistinu užitak imati takve uspomene.
FOTO: EKSKURZIJA UČENIKA SREDNJE ŠKOLE GRUDE


I znamo da se grudska ekipa dobro provela na ekskurziji u Beču, Pragu, Budimpešti, Našicama, Osijeku i imat će što od sjećanja nositi kroz cijeli život, a i uživati u uspomenama 10, 20, 50, 60 ... godina kasnije.

To su nam i sami potvrdili. Njih 88 provelo je lijepih tjedan dana razgledavajući razne znamenitosti, a uz sve to su se dobro i zabavili.

Ne sumnjamo da je kogod probao i pivo, možda i becherovku, a i kad su ovako disciplinirani zaslužili su. Dosta generacija smo ispratili kroz godine trajanja, a o ovoj nismo čuli ništa loše, zato čestitke roditeljima i njihovim profesorima, a posebno onima koji su išli s njima na putovanje i vratili nam ih žive i zdrave.

 

Zahvaljujemo na fotografiji učenicima i profesorima koji su dali dozvolu za fotke, a što im zaželjeti svima u budućnosti nego da im svi dani budu kao ovih tjedan po Europi.

 

FOTOGALERIJA: EKSKURZIJA GRUDSKIH UČENIKA

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO