Bespilotne letjelice koje su snimale hrvatske vojne baze stigle iz BiH! Najveća bila 3 puta 3 metra, letjele u formaciji...

Datum objave: 29.09.2022   Broj čitanja: 2672
Nakon što su vojnici na straži u dvjema kninskim vojarnama uočili dronove, otkrilo se da oni već 12 dana snimaju vojne prostore Republike Hrvatske, ali da NATO članica nije odmah reagirala.
Bespilotne letjelice koje su snimale hrvatske vojne baze stigle iz BiH! Najveća bila 3 puta 3 metra, letjele u formaciji...

 

Ono što je još stravičnije u cijeloj priči, je da se dronovi nakon snimanja vraćaju na teritorij Bosne i Hercegovine.

 

Dvije opcije su u igri, a to je da su snimani položaji hrvatske granične policije zbog prebacivanja migranata, ili još gori, da se vodi vojna špijunaža.

 

Vojnoobavještajni krugovi javljaju da postoji mogućnost da letjelice šalju Srbi u suradnji s Rusima. Međutim, ni bošnjačke političke elite proteklih mjeseci ne miruju, a spominjanje rata postalo je normalno Bakiru Izetbegoviću i njegovim satelitima.

 

- U prvi mah se činilo da se radi o avionima, ali onda smo vidjeli da ih radar ne registrira u našem zračnom prostoru. To su izgleda bespilotne letjelice manjih ili većih dimenzija, neke s četiri, a one veće s osam elisa. Najveća je letjelica dimenzija tri puta tri metra, bez ikakvih oznaka. Prije nekoliko dana bilo ih je čak 8 i letjele su u formaciji - saznaje se iz obavještajnih krugova.

 

Jedan dan spustili su se na tristo metara visine i snimali.

 

Postoji mogućnost da druga strana na ovaj način prikuplja podatke o stanju i broju tehnike u vojarnama i slično.

 

Tonći Prodan za Slobodnu tvrdi da hrvatske službe već znaju i neke informacije s kojima se ne smije izlaziti u javnost.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO