Vau ekskluzive! Klix motivira neodlučne protiv HDZ-a, a da stanu uz Komšića

Datum objave: 26.09.2022   Broj čitanja: 2577
Izborni tjedan. Izlaze ekskluzive u kojima se HDZ proglašava "terorističkom organizacijom" koja ruši BiH. Željko Komšić kao čuvar države.
Vau ekskluzive! Klix motivira neodlučne protiv HDZ-a, a da stanu uz Komšića

 

I tako je bilo 2006. dok je bio Sarajevo-x, pa onda 2010. pa onda 2018., a tako i ove 2022. kada je Klix.

 

Večeras je objavljena vijest da je Vlada RH bila izravno uključena u pregovore s visokim predstavnikom Christianom Schmidtom o izmjenama Izbornog zakona u BiH. Tu vijest predstavljaju kao skandaloznu.

 

"S visokim predstavnikom Schmidtom smo razgovarali mjesecima temeljito i diskretno. Kada se u taj proces uključio predsjednik i izvrijeđao Schmidta, onda je vjerojatno malo i splasnuo njegov entuzijazam da ispravi nepravde prema Hrvatima u BiH", prenio je službeni Twitter profil Hrvatske vlade riječi premijera i lidera HDZ-a Andreja Plenkovića.

 

Klix piše da je ovo priznanje potvrda Klixovih pisanja od ranije, da su izmjene izbornog zakona koje je planirao nametnuti visoki predstavnik, a koje su bošnjački radikali srušili ratnohuškačkim poklicima pred Uredom visokog predstavnika, došle iz Hrvatske.

 

Za ovo okrivljuju Gordana Grlića Radmana i premijera Andreja Plenkovića i tvrde da je ovo izravno miješanje u unutarnja pitanja BiH.

Inače, Hrvatska kao potpisnica Daytona dužna je brinuti o ovoj zemlji i hrvatskom narodu koji je jedno tkivo, ali nekima se to ne da shvatiti...

 

Što će nam još otkriti do nedjeljnih izbora kako bi HDZ prikazali kao parastranku koja radi na rušenju BiH, iako svjesni da time neće nimalo naštetiti rejtingu HDZ-a, ali hoće motivirati one Bošnjake koji smatraju Željka Komšića remetilačkim čimbenikom da iziđu i dadnu mu glas, jer će ih prestrašiti "informacijama" o HDZ-u.

 

Valjda ovog puta neće nasjesti...

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO