Djevojčica (3) stabilno, premještena je na Odjel za dječiju kirurgiju

Datum objave: 26.09.2022   Broj čitanja: 2209
Trogodišnja G.K., čiji su roditelji i brat poginuli u prometnoj nesreći u subotu navečer kod Mostara, jutros je premještena s Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje na Odjel za dječiju kirurgiju Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, potvrđeno nam je iz ove bolnice.
Djevojčica (3) stabilno, premještena je na Odjel za dječiju kirurgiju

 

- Njeno trenutno stanje je stabilno, iako je zadobila teške tjelesne ozljede koje su još uvijek opasne po život - rečeno nam je iz SKB Mostar.

 

Također, kazano nam je i da će L.M. (35) koji je hospitaliziran na Klinici za neurokirurgiju danas biti otpušten na kućno liječenje.

 

On se, podsjetimo, nalazio kao suvozač u automobilu BMW, kojim je upravljao L.Š. (22) a koji je prošao neozlijeđen. Također, iz ovog vozila su ozlijeđena još dva suputnika, R.V. (45) i K.J. (24), koji su hospitalizirani na Odjelu kirurgije Kantonalne bolnice „dr.Safet Mujić“ i stabilnog su zdravstvenog stanja, a kako nam je rečeno, u tijeku je dodatna dijagnostika.

 

Sahrana porodici Krstić, koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic, supružnika Borisa (35) i Marijane (34) i njihovog devetogodišnjeg sina, Roberta bit će obavljena sutra.

 

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić utorak je proglasio Danom žalosti.
Također, sutra će u Čitluku biti obavljena sahrana i Mati Primorcu (46), koji je upravljao BMW-om X5.

 

Podsjetimo, u nesreći je sudjelovao i automobil Mercedes, za čijim je volanom bio Mile Doko (31).

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO