Dodik: Suprotstavio sam se Miloševiću! U Sarajevu ne pijem ni vodu, nosim svoju u bočici da me netko ne otruje

Datum objave: 26.09.2022   Broj čitanja: 2071
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je sinoć da mu nije svejedno kada ide u Sarajevo što jede i pije jer se "boji da bi ga netko mogao otrovati".
Dodik: Suprotstavio sam se Miloševiću! U Sarajevu ne pijem ni vodu, nosim svoju u bočici da me netko ne otruje

 

Dodik je sinoć dao veliki intervju za RTRS u kojem je, manje više bez ikakvih potpitanja novinara Branimira Đuričića, održao jednosatni monolog.

 

Tako je Dodik pričao o tome kako je posredovao u pregovorima između NATO-a i Srbije u kojima je on osobno od tadašnjeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića tražio da napravi određene ustupke kada je u pitanju Kosovo kako ne bi došlo do NATO bombardiranja tadašnje SR Jugoslavije.

 

Također, naveo je kako se suprotstavio Miloševiću kada je od njega tražio da podnese ostavku na mjesto predsjednika Vlade RS-a, kao i mnoge druge događaje koji su se odigrali koncem devedesetih godina prošlog stoljeća.

 

U nastavku je pričao kako se odupro pritiscima koje su na njega vršili visoki dužnosnici SAD-a, gdje je od njega traženo da pristane na jedinstvenu policiju u BiH, ukidanje imena Republika Srpska i biranje jednog predsjednika na razini čitave države. Sve je to on, kako kaže, kategorično odbio, a onda uzeo "rješavati križaljku usred sastanka".

 

"Meni uopće nije svejedno kad idem u Sarajevo šta jedem i pijem. Hoće li mi netko podvaliti neko jelo. Ne bi trebao biti naivan da me netko tamo zavali i otruje. Šta imam onda od toga da budem dobronamjeran. Tu nema ničega. Ja ne pijem njihovu vodu. I danas dan kad idem u Sarajevo bočica je ovdje, jel tako", rekao je Dodik pokazujući na džep sakoa.

 

Zaključio je da, šta god tko mislio o tome, baš ga briga.

 

"Ne jedem tamo, ne pijem vodu, vratim se u Istočno Sarajevo, doručkujem, ručam, šta god treba, to je danas, a tako je bilo i ranije", zaključio je Dodik.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO