Novi Travnik dočekao vodstvo HNS-a i HDZ-a BiH: Ustrajnom borbom do jednakopravnosti

Datum objave: 25.09.2022   Broj čitanja: 2047
Borjana Krišto, zajednička kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH i Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH posjetili su danas Novi Travnik.
Novi Travnik dočekao vodstvo HNS-a i HDZ-a BiH: Ustrajnom borbom do jednakopravnosti

 

Izaslanstvo se odmah po dolasku sastalo s dr. med. Ivankom Mađar-Šimić, ravnateljicom Doma zdravlja, gdje su upoznati o radu ove ustanove. Potom su posjetili Općinski odbor HDZ-a BiH Novi Travnik u prostorijama stranke u ovoj općini.

 

Izaslanstvo dužnosnika dočekao je Stjepan Dujo, načelnik općine i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Novi Travnik. Dujo je govorio o pripremama i aktvnostima stranke za Opće izbore te je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim tijekom predizbornog procesa, kao i zahvalu ekipi mladih ljudi, spremnih na rad i dokazivanje, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

 

Biti zajedničkom kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH, Krišto je istaknula kao veliku čast ali i odgovornost.

 

„Uvjerena sam da ste upoznati sa svime što radimo, posebno vi ovdje u Novom Travniku znate kakva je situacija i pozicija hrvatskog naroda u BiH. Zahvaljujem se na svemu što radite i činite kako bi nastavili ustrajnu borbu za ostvarenje naše pune ustavne jednakopravnosti i izbora naših legitimnih političkih predstavnika. Da se kroz institucije vlasti, izborimo za bolji položaj, za bolji život svakog čovjeka na ovom prostoru. Vjerujem u vas, vjerujem u snagu zajedništva i uvjerena sam da će te 2. listopada svi izaći na izbore i pokazati našu odgovornost za budućnost BiH. Nastavit ćemo raditi na ostvarivanju naših programskih i političkih ciljeva u interesu BiH a posebno svog hrvatskog naroda u BiH“, istaknula je Krišto danas u Novom Travniku.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO