Hercegovina zavijena u crno, poznat datum posljednjeg ispraćaja, poruke sućuti stižu tugujućim obiteljima

Datum objave: 25.09.2022   Broj čitanja: 1964
U užasnoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć kod Mostara stradao je bračni par Krstić, Bojan i Marijana, te njihov devetogodišnji sin Roberto, dok je kćerka (3) teško ozlijeđena.
Hercegovina zavijena u crno, poznat datum posljednjeg ispraćaja, poruke sućuti stižu tugujućim obiteljima

 

Poznato je vrijeme pokopa obitelji Krstić za koju su prijatelji i poznanici imali samo riječi hvale.

Ispraćaj će biti u utorak u 15:00 sati ispred Gradske mrtvačnice "Bijeli Brijeg", a pokop će se obaviti na Rimokatoličkom groblju "Ortiješ".

Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.


Izraze sućuti uputili su čelni ljudi hrvatskog naroda u BiH povodom jedne od najvećih tragedija, kada se radi o jednoj obitelji, posljednjih godina.

 

Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH Dragan Čović uputio je sućut obiteljima Krstić i Biletić.

"Ova me je tragedija duboko dirnula. U trenu je nestala jedna cijela obitelj, a posebno, što je ugašen i život nedužnog malog djeteta.

Njihov prerani odlazak, nenadoknadiv je gubitak za vaše obitelj ali i naše društvo, a riječi utjehe neće ispuniti prazninu. Neka dragi Bog podari vječni mir i spokoj nastradalima, ozlijeđenoj brz oporavak", poručio je Čović.

 

Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto uputila je sućut obiteljima tragično stradalih u prometnoj nesreći kod Mostara.

"Poštovane obitelji Krstić i Biletić,

U trenutku spoznaje da su u teškoj prometnoj nesreći izgubljeni nevini životi upućujem vam izraze najiskrenije sućuti. U trenu je nestala jedna cijela obitelj što tragediju čini još bolnijom.

Poštovane obitelji neka vas vjera u vječni život utješi u ovim teškim trenucima, a tragično preminulima da dragi Bog podari vječni spokoj, a ozlijeđenoj brz oporavak", stoji u sućuti koju je uputila Borjana Krišto.

 

"Strašna prometna nesreća u Mostaru sve nas je šokirala i ostavila u nevjerici. Izražavam sućut obitelji i najbližima tragično preminulih. U ovoj teškoj situaciji napravit ćemo sve kako bi pomogli obitelji. Pokojnima pokoj vječni daruj Gospodine", napisao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO