Dražen Žanko u Grudama će zapjevati 'Od stoljeća sedmog', obratit će se Borjana Krišto, kandidatkinja za Predsjedništvo koju će Bošnjaci pokušati poraziti glasovanjem za Komšića

Datum objave: 24.09.2022   Broj čitanja: 3063
HDZ BiH će u finalnom tjednu održati i završni skup u Grudama, u utorak 27. rujna, uz skupove koji se održavaju po mjesnim zajednicama.
Dražen Žanko u Grudama će zapjevati 'Od stoljeća sedmog', obratit će se Borjana Krišto, kandidatkinja za Predsjedništvo koju će Bošnjaci pokušati poraziti glasovanjem za Komšića

 

Planirano je da skup počne u Parku hrvatskih velikana u Grudama od 17.00 sati, a u slučaju lošeg vremena događaj se premješta u dvoranu Srednje škole.

 

Očekuje se obraćanje visokih dužnosnika HDZ-a BiH, među kojima i Borjane Krišto, jedine legitimne kandidatkinje za hrvatskog člana Predsjedništva BiH koja računa isključivo na glasove svog naroda, međutim u zemlji s tri (na papiru) konstitutivna naroda, to joj ne jamči pobjedu jer je drugi hrvatski kandidat Željko Komšić već 12 godina u Predsjedništvu BiH, a biran je glasovima Bošnjaka.

 

Također, nakon što Visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt nije nametnuo izmjene Izbornog zakona, postoji mogućnost da Bošnjaci ovladaju i domovima naroda, što bi značilo potpuno isključenje hrvatskog naroda u BiH kao političkog čimbenika, a nastavno na to išlo bi i svako drugo razvlašćivanje, stoga je i pticama na grani jasno zašto je svaki izborni ciklus za Hrvate u BiH povijesni i da ovo nije glasovanje u standardnom smislu, nego prebrojavanje s ciljem da se osigura opstanak na ovim područjima.

 

Grudski HDZ održava skupove po ograncima, a na središnjem će uz spomenutu kandidatkinju za Predsjedništvo, govoriti i Zdenko Ćosić, Stanko Musa, Darijana Filipović i domaćin Ljubo Grizelj.

 

Program će uveličati i jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika Dražen Žanko, a himnu Lijepa naša i pjesmu Ljubim te do bola otpjevat će Stipe Iličić. Također, na glazbenom dijelu skupa nastupit će i domaći, tamburaški sastav Stari Fenjer.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • X25.09.2022 17:46 sati
    Žanko DA ,Borjana. NA .....
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO