HDZ ne grize, čak je miran u kampanji, a Bakir, Denis i Mirsad ga predstaviše kao da će sutra započeti rat

Datum objave: 22.09.2022   Broj čitanja: 2168
Riječi, a djela nigdje. To je presjek stanja u bitki za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH gdje će jedan od trojice, ili Bakir Izetbegović, ili Denis Bećirović, ili Mirsad Hadžikadić.
HDZ ne grize, čak je miran u kampanji, a Bakir, Denis i Mirsad ga predstaviše kao da će sutra započeti rat

 

Željko Komšić je siguran kao bošnjački kandidat za Predsjedništvo BiH i on će vjerojatno uzurpirati čelnu poziciju Hrvata, osim ako mu planove ne pokvare trojica njegovih Bošnjaka, pa ga Borjana Krišto uspije iznenaditi podrškom Hrvata koju će imati, ali opet puno toga ne ovisi samo od hrvatskog naroda.

 

Međutim, fascinantno je da trojac koji se večeras sučeljavao praktički nijednom nije spomenuo projekte ili neke stvari za dobrobit BiH. Već gdje se god moglo kao rušilačke elemente se spominjalo SNSD kod Srba i HDZ kod Hrvata, a da se dodvore malo Međunarodnoj zajednici, prozivali su i da ove stranke blokiraju sve procese u državi.

 

SNSD više manje jer njihov lider Milorad Dodik redoviti je gost Vladimira Putina, češće mu dolazi na noge nego Gruđaninu rodbina iz Zagreba ili Mostarcu ona iz Dusseldorfa, ali kada je HDZ u pitanju niti grize, niti u kampanji diže glas. Vodi se kampanja na društvenim mrežama i na terenu kroz druženja sa žiteljima i nikakvih rušilačkih elemenata prema državi BiH, barem zasad što vidimo, nema. Ali svjesni su i Bakir i Denis i Mirsad da oni projekata nemaju niti ih planiraju, pa će jedan od njih izbore dobiti na mržnji prema Hrvatima.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO