Za mladence Martinu i Andreja na radiju pušteno čak 1000 glazbenih želja, oborili su rekord

Datum objave: 21.09.2022   Broj čitanja: 4914
Još uvijek postoje radio postaje na kojima se vikendom poslijepodne mogu čuti glazbene želje za mladence koji su uplovili u bračnu luku.
Za mladence Martinu i Andreja na radiju pušteno čak 1000 glazbenih želja, oborili su rekord

 

Rekorder s plaćenim čestitkama i željama za sklapanje braka je prošlog vikenda bila virovitička lokalna postaja ICV koja je  u emisiji ‘Čestitke i pozdravi‘ okruglih’ 1000 želja odsvirala za Martinu i Andreja Mucak.

– Budući da smo vidjeli dio želja koje su pisali naši najbliži, znali smo da bi ih moglo biti dosta, ali da će ih biti baš 1000, tome se nismo nadali! Iskreno, nismo ih uspjeli sve niti preslušati, ali s obzirom na njihov broj “pohvatali” smo ih dosta. Bilo je puno posla oko samih svatova, tako da su se želje slušale u automobilu, u dvorištu, u kući… zapravo gdje god smo se zatekli – kazali su mladenci.

S obzirom na količinu želja, Martini i Andreju svirale su pjesme koje su im naručili najbliži i nakon vjenčanja, čak i dva dana nakon ceremonije, a među najizvođenijima bile su “Jedan život malo je”, “Sve poštivam svoje uživam”, “Sunce jedino” te “Život je raj”, objavio je ICV.

 

Kako piše Danica čestitke i pozdravi na ICV radiju stoje 12 kuna plus pdv, dakle 15 kuna ukupno. To znači da je virovitički radio samo na vjenčanju Martine i Andreja uprihodio čak 15.000 kuna!

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO