FOTO: Grude poražene od Troglava na domaćem terenu

Datum objave: 11.09.2022   Broj čitanja: 2369
Četvrto kolo i, nažalost, novi poraz Gruda. Ovog puta na domaćem terenu od, i dalje neporažene ekipe, NK Troglav iz Livna.
FOTO: Grude poražene od Troglava na domaćem terenu

 

Nakon nesretnog poraza protiv Turbine u prošlom kolu kada Gruđanima ni 3 gola nisu bila dovoljna za pobjedu, danas je ipak bilo manje neizvjesnosti.

 

Vidović, Banović i Karadža bili su strijelci u pobjedi 0:3, a Grude su imale nekoliko prilika, međutim mreža Troglava ostala je netaknuta.

 

Ovakav start, s remijem i tri poraza nije neka novost za Grude. Jer, tijekom ljeta nema treninga, pripreme su samo lijepa želja sportskih entuzijasta, onda se uleti naglo u prvenstvo pa treba vremena dok se ekipa kondicijski spremi, a zatim i uigra za utakmice, a onda rast slijedi kako mjeseci prolaze i tek u drugom dijelu postane jasno da bi Grude uz kontinuirane treninge i više pripremih utakmica bili u samom vrhu Druge lige FBiH Jug. Ove godine momčad je dodatno pomlađena, tako da ovakav ulazak u sezonu ne treba brinuti, međutim loši rezultati nikome ne gode, tako da iz ove krize treba što prije izići.

 

Sada je stanje takvo kakvo je. Priliku za prekid lošeg niza Grude će imati već idućeg tjedna kod prvih susjeda, NK Ljubuški.

 

Treba dati sve od sebe da se ostvari povoljan rezultat.

 

FOTOGALERIJA: HNK GRUDE - TROGLAV 0:3

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 13.09.2022 00:26 sati
    Ja mislim da se ovom klubu triba pomoć ako nista radi djece....mislim da ovako dalje neide
  • Miro12.09.2022 17:28 sati
    Može li ubuduće sastav ekipa pa makar i nadimci, da ljudi znaju tko igra, kada i gdje se igra sljedeća utakmica, malo se više angažirajte ako nije problem... Hvala
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO