Krišto: Posušje je primjer kontinuiranog rasta i razvoja

Datum objave: 10.08.2022   Broj čitanja: 2359
U susret blagdana Velike Gospe i obilježavanju Dana općine Posušje, danas je u kindovorani održana svečana sjednica Općinskog vijeća Posušje.
Krišto: Posušje je primjer kontinuiranog rasta i razvoja

 

Pred početak svečane sjednice upriličeno je polaganje vijenaca na Trgu hrvatskih branitelja načelnika i predstavnika vlasti općine Posušje i davanje pijeteta hrvatskim braniteljima.

 

Uz brojne visoke dužnosnike sa svih razina vlasti, diplomatske predstavnike, goste i uzvanike, današnjoj svečanosti nazočila je Borjana Krišto, kandidatkinja HNS-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH koja je predvodila izaslanstvo Hrvatskog narodnog sabora BiH.

 

U svome obraćanju istaknula je važnost ulaganja i kontinuiranog razvoja općine Posušje kao primjera za druge lokalne zajednice u Bosni i Hercegovini. 

 

"Zadovoljstvo mi je da sam u posljednje vrijeme čest gost ovdje u Posušju i da danas mogu biti s vama i svečano proslaviti Dan općine, i čestitati blagdan Velike gospe, naše Nebeske Zaštitnice. Veliki uspjesi vaše općine vidljivi su u svakom segmentu. Razvijate i stvarate kvalitetan život za svakog stanovnika. Pozitivni demografski trendovi jamče kontinuiran razvoj i uvjete za naše mališane. Uvezivanje gospodarstvenika ovog prostora je također model kojim pokazujete kojim smjerom treba ići. Takvi primjeri naš su motiv i na višim razinama da naš hrvatski narod ostvaruje ono što mu Ustavom ove zemlje i pripada", istaknula je kandidatkinja HNS-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na današnjoj svečanosti.

 

Na koncu svečanosti, dodijeljena su godišnja priznjanja, zahvalnice i Zlatne plakete „Grb općine Posušje“.

Krišto: Posušje je primjer kontinuiranog rasta i razvoja
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ero10.08.2022 19:22 sati
    Ajmo Borjana do pobjede!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO